Халките - 14 та част

<< < (107/111) > >>

Bube:
Мерси, Мели  @}->--

iv4eto_k:
Казвам "здравейте" на всички  ;) Нашето решение за халките, с годеника ми, може да се стори странно на някои, но ние сме безкрайно доволни, а ето и подробностите.

Доста време се чудехме кога и как да започнем с приготовленията за сватбата и решихме, че каквото и да стане все ще ни трябват халки, та това беше първото нещо, което разглеждахме, премисляхме и закупихме. Разхождахме се доста из София главно, тъй като живеем тук, но попадахме все на дизайни, които не ни харесваха или не бяха удобни или просто бяха твърде скъпи, имайки само едно миниатюрно диамантче.

Та, поръчахме халките си от etsy.com. Предполагам доста от вас го знаят, но за останалите - онлайн платформа където различни видове бизнеси за ръчно правени неща или антики могат да управляват свой собствен магазин. Аз лично също имам магазин там на различна тематика. Може да ви звучи странно и несигурно, но аз съм пазарувала от там десетки, даже стотици пъти и дори сега бях изключително доволна от отношението. Халките ни са различни, не харесвам твърде обикновени дизайни. Моята е тънка и нежна, със сапфири по горната част на халката и флорална гравюра по златната част. За цената, за която тук щях да купя семпла халка с много малко диамантче, да платя заплатите на магазинери, наема на магазина и т.н. имам уникална такава, изработена от страхотни мили хора и професионалисти с много повече камъни. Помогнаха ми и с изчислението на размера и нямаше никакъв проблем.

Халката на годеника ми е всъщност от титаний. Навлизащ метал за изработка на халки. Цената му е по-близка до тази на среброто и стоманата, а като характеристика е неразрушим. За мъжете като моя, които обичат да се завират по колите, да майсторят разни неща, това е перфектния материал тъй като никога няма да се надраска. Дамите внимаваме повечко с бижутата  *THUMBS* Неговата халка има само едно малко сапфирче, така че си отиват с моята  *YAHOO* И така.

Разнообразието в този сайт е толкова голямо, че цял живот няма да ви стигне да разгледате, но си струва, защото такива модели няма да намерите никъде, особено на българския пазар.

Mellie:
iv4eto_k честито за халките! Дай снимки! Аз много пазарувам от етси, хубаво е да се подкрепят творците и малкия бизнес, а кой не обича уникати и нестандартни неща!

iv4eto_k:
За момента нямам професионални снимки  :) Тези са от телефон, но ето ги все пак.

cvete_78:
Влюбих се в тези халки.Разкошни са перфектен избор. :bravo: :bravo: :bravo:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница