Халките - 14 та част

(1/111) > >>

магито:
Стара тема http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,35463.0.html

karanesheva:
marrie-Лятото ходих до магазина във Варна. Халките са турско производство и не са ръчно. Промоциите в сайта  са на налични халки. Моята ръка е пълна и се установи, че немогат да ми наравят халка с камъни, защото били до определени номера. Не са ръбно изработки, а машинно и затова немогат да ми направят това, което искам. Иначе размера ми казаха, да взема мерки от златарски магазин и да им ги пратя.

marrie:
Благпдаря ти за информацията. Аз ходих до Пловдив, където имат подобни, и също ми казаха, че са машинно турско производство и не могат да сменят модела, което ме изненада и не ми хареса много, понеже аз искам да променя някои неща :) Но мисля, че има български магазини, които могат всичко да си направят по поръчка. Аз показах на един магазин в Пловдив каква ми е идеята и въпреки, че те нямат този модел, казаха, че могат да го направят, но се доплащат към 70-75лв затова, че трябва да изготвят калъф за новия модел. Аз още се колебая. Не съм убедена още дали това е, което искам. Трябва да пообикалям още и да разгледам.

Cerise:
Това е модела, но в бял вариант.

vstambolska:
Cerise много хубав модел ! Прекрасни са :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница