Халките - 14 та част

<< < (9/111) > >>

lorka888:
Ние още не сме ги взели,но казаха,че двете ще излезнат около 9-10 грама-приблизително 600лв.

Cerise:
O_O
Нашите тук казаха около 500 паунда, а в БГ 1400лв.
А пък за друго мога да се колебя но халките ги харесахме от раз и не искам да помислям да ги сменям.

emmmmmy:
нашите бяха 600 лв, преди две години.
Права си да не сменяш халките като избор, това после си го гледаш всеки ден на ръката. Аз не съжалявам хич.

alexandrova_90:
Черешке, можете да дадете старо злато, което не носите. Аз имам два много ценни пръстена, подарък са ми от моите баби, никога няма да ги сложа (въпреки, че сама съм си ги избирала).. просто вкуса ми доста се промени.. И искам задължително да използват моето злато, знам че златото помни, но аз съм имала само хубави емоции с тях, колкото и малко да съм ги слагала. Искам да ги претопят и да ни направят халките от тях, един вид като жест и спомен от тях. Остатъкът ще доплатим, мислим някъде към 10-12 грама да общо, пак казвам насочили сме се към тънък вариант, а не широките.  *THUMBS*

MAPMOTKA:
И ние харесахме халки на Сара-трейд. Ходихме и по моловете, но там дори имаше същия модел, който сме си харесали със същата дебелина..но имаше 20-тина лева разлика в цената на грам, и не включваше гравиране..така че изобщо не се чудим каде да ги правим. Две халки от модела, който харесахме, с дебелина 4,5-5мм излизат около 10гр. Но не плануваме да дадем повече от 650-700 лева, говорим за бяло злато само да спомена.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница