Халките - 14 та част
lorka888:
nansita не сме мерили тесни халки,явно и двамата сме с тънки пръсти. Като станат готови ще пусна снимка.
opice:
Хайде и аз да се похваля. За 14 февруари си направихме мини екскурзийка до Пловдив и региона и си взехме халки от Сара Трейд в Раковски. *INLOVE* *INLOVE* Спрахме се на тънки, изчистени, комбинация бяло и жълто злато. На моята халка ще има няколко камъчета за разкош ;) Заради промените, които искахме, не ги взехме веднага, ами ще ни ги пратят до 10 дни. тогава ще ги снимам и покажа.
Иначе излязоха доста евтино. Грамът злато там е 65 лева.
alexandrova_90:
Браво, Стеф, отдавна не си се мяркала, чакаме снимки :bravo: @}->--
Cerise:
Момичета, извинявам се много за глупавия въпрос, ама... колко ви струваха халките? Тези, които вече сте ги поръчали? Знам че зависи от много неща, ама кажете вашите колко излязаха. Аз съм в голяма чуденка в Англия или в България да ги правим. Иска ми се тук - за да са ни под носа и да мерим и да доизкусуряваме, ама си мисля, че в БГ ще са много по-евтини, а свекърите искат да ги плащат и не ми е удобно да им съобщавам само цифри.
opice:
Нашите халки ще излязат до 500 лева, понеже са тънки. В Сара Трейд цената е 65 лева на грам.
Докато ние бяхме в магазина, други бъдещи младоженци пробваха халки и чух, че техните ще излязат около 1100 лева. Бяха значително по-дебели и обемни - тоест по-тежки и по-скъпи.
Навигация
[0] Списък на темите