Халките - 14 та част
nansita:
Цитат на: Cerise в февруари 16, 2015, 14:59:42
O_O
Нашите тук казаха около 500 паунда, а в БГ 1400лв.
А пък за друго мога да се колебя но халките ги харесахме от раз и не искам да помислям да ги сменям.
Според мен щом толкова сте ги харесали, е по-добре да останете на този вариант. Все пак ще си ги гледате цял живот. Можете да кажете по-ниска цена на свекърите и те да платят нея, ако толкова държат. При нас ситуацията е подобна, само че с роклята. Аз още не съм казала на свеки колко пари е роклята, но ако продължи да настоява, ще трябва да й кажа някакв цифра (вероятно едни 70% по-малко от реалното :) )
Sisku:
Хайде и аз да се похваля. Поръчахме халките и сега чакаме да ни се обадят, че са готови. Ще ни ги прави златар по поръчка. Имахме някакви идеи какви искаме да са, но в последствие се промениха. Ще бъдат от ковано злато, но доста фина обработка. За щастие имаше подобен модел в моя размер и успях да премеря, за да видя как ще ми стои на ръката. Сега чакаме и дано размерите са правилни, защото времето беше студено и трябваше да потъркваме пръсти, за да ги затоплим :D
artemida777:
И ние си поръчахме халки, обаче не успяхме да си харесаме комплект. Според вас на лошо ли е да са различни, има ли някакво такова суеверие? Мъжката е от този комплект:
artemida777:
Дамската е от този:
lorka888:
На нас ни казаха,че трябва да са еднакви. Не знам някакво суеверие за различни.
Навигация
[0] Списък на темите