Халките - 14 та част
lorka888:
Момичета,да се похваля,поръчахме си халките *YAHOO*. Голямо приключение беше. Майка ми живее е Петрич и беше ходила да разгледа по златарските магазини какви са цените на златото. Оказа се че грама е 65 лв. и ние решихме да спестим някой лев и отидохме до там. В целия град има само 2 ателиета,които работят само по каталог, нямат и една халкичка да покажат как изглежда на живо. Разочаровани се насочихме към Сандански, да видим там какво е положението. Забихме се в едно малко ателиенце и там имаше още една двойка,която мереше хлаки. Човека извади сумати мостри + едни готово халки,които чакаха бъдещите им притежатели да си ги вземат. Ама ние нахални дай да видим,дай да пробваме. Женската ми заспа, супер удобна и освен това стои красиво. Почудихме се малко,върнахме се 3 пъти до магазина и ги поръчахме,до 10 дни ще са готови. И най важното цената за грам е 60 лв. Ще дам съвет към бъдещите булки, момичета,когато си избирате халки задължително мерете, питайте има ли готови за някого,дори да не ги мерите ги погледнете, вижте изработката.
alexandrova_90:
Лорка, честито :) :bravo:
Да, меренето е задължително! Аз например, искам да си нося годежния пръстен и халката на един пръст. Понеже пръстите ми са като "кебапчета" :funny: , си мислех, че ще ми отива по-дебела халка.. Да, ама не, пробвах и никак не ми стоеше добре, да не говорим, че годежния ми пръстен е супер нежен и никак не си кореспондира с подобна халка.. Та, пробата е задължителна според мен, ако се насочим към някой модел, след пробата може да си го поръчате по интернет.
Ние нашите мислим да си ги поръчваме, когато отидем в Силистра (родния град на ММ). Майка му и баща му са били в златарския бизнес и имат много познати, като по-специално един златар, ще ни ги изработи евантуално, разбира се.. Искам да си го видим ние и да преценим :) *THUMBS*
nansita:
Честито, Лорка! Най-добре е да се мери. Само внимавайте да не ви се подуе пръста от сваляне и слагане на по-тесни халки. На мен така ми измериха 3 размера по-голяма халка от необходимото...добре,че не ги поръчахме тогава.
alexandrova_90:
Нат, вие взехте ли халки ? :) :girlhide:
nansita:
Още не. Тогава само мерихме и ММ си хареса. Аз от много мерене се докарах до първоначалното положение - не знам какво искам :D
Март ще ходим да си ги правим по наш дизайн, дано до тогава ми дойде вдъхновението..макар че след тази изцепка с поканите нещо музата си отиде.
Навигация
[0] Списък на темите