Сватбени фотографи - 5-та част
KrassyAndreev:
Не, не, изобщо не е рано *THUMBS*
Особено за "най-желаните" месеци ... май и септември :bravo:
milenkata:
Честито за Гого! Няма да сбъркате - Уникален е... аз съм пристрастна - вече няколко семейни сесии правим с него, освен сватбата ни - страхотен е...
nansita:
Ооо, браво! *THUMBS* Гого е страшен просто! Няма да сбъркате с него, много е приятна комуникацията, а по време на сесията е страшно забавно. :girl_wink:
lorianna:
Здравейте, предстои ми сватба и отскоро чета темите във форума . Препоръчаха ми фотограф - Георги Казаков , но след обстойно разглеждане на темите във форума не открих никаква информация за него . Ще се радвам, ако някой сподели мнение за работата му :)
Pronovias_SP:
Ивелина, напълно съм съгласна с това, което си написала. Като една вече бивша булка мога да кажа, че наистина после снимките и видеото ви остават за цял живот. Да не говорим, че самият сватбен ден отминава толкова бързо и емоционално, че някои моменти ти се сливат или губят и после ги възстановяваш по снимките и видеото. Важно е настина да се чувствате спокойни с вашия фотограф, защото той/тя ще са до вас повече от 12 часа и ще запечатват всеки прекрасен миг:)
Навигация
[0] Списък на темите