Сватбени фотографи - 5-та част

<< < (77/84) > >>

alexandrova_90:
 :goodpost: :goodpost: :goodpost: Ивелина, абсолютно важно е да се разглежда не само портфолиото.. Аз например на нашия фотограф, не му харесах особено портфолиото и се бях насочила към други.. След като видеооператора ми го препоръча, разгледах албуми със сватби и видях, че всъщност много ми допада.. Като се срещнах с него лично, вече всичко беше ясно.. Личното впечатление е много субективно и това, че за мен, той е бил най-точния човек, въобще не означава, че някой друг няма да го сметне за крайно дразнещ и неподходящ.. Така, че тук можем да препоръчваме, колкото си искаме, но трябва да се поразходите малко и да видете сами дали даден фотограф е "вашият"  ;)

lyubenov:
Страхотен пост, Иве. По-често да пишеш. ;)

always_and_forever:
Бубе, много добър избор за фотограф. Лично аз не съм имала контакт с него, но това, което съм виждала и чувала за него е само хубаво. Доста момичета са  се възползвали от услугите му и смятам, че са останали повече от доволни.  *THUMBS*

Ивелина, полезен пост.   *THUMBS*

raya83:
Ние за съжаление Гого го изпуснахме за нашата дата...Ех, да му се невиди защо не звъннах по-рано...

lyubenov:
Цитат на: raya83 в януари 30, 2016, 12:21:24

Ние за съжаление Гого го изпуснахме за нашата дата...Ех, да му се невиди защо не звъннах по-рано...

Това е един от основните проблеми. Всеки има определен брой дати за снимане. За това е хубаво да се започне с фотограф, видео и dj, веднага след фиксиране на датата, дори преди дa са потвърдени ресторант, църква и пр. - всеки един от тези хора, може да Ви даде впоследствие съвет/впечатление/предложение за различните локации.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница