Сватбени фотографи - 5-та част
fanimira:
Г-н Делийски, въпреки че вероятно съм :offtopic: ще си позволя да Ви поздравя за усилията! Дерзайте, всяко начало е трудно, особено в родната действителност на Чалго-тура! :bravo: отново, възхищавам се на хора като вас!
Blue_Sapphire:
Г-н Делийски, искрено благодаря за внесената яснота по въпроса. :10x: Надявам се, че не сте се почуствал засегнат по някакъв начин от предния ми пост. Неяснотите бяха много за мен относно НАПСФБ. Светлината, която внасяте по въпроса, помага много. След като се изясни този въпрос, мисля че е редно всички членове на НАПСФБ да влезнат също в по-горния лист с имена. Аз всъщност мислех така и преди вашия пост, но нямах преки впечатления от тях и не посмях. :)
И последно да вметна едно голямо "БРАВО на "ентусиастите!". :bravo:
nansita:
Делийски, поздравления за поста! @}->--
Аз реших да се въздържа от коментар след като дадох информация за организацията. Идеята ми беше, че в сайта има достатъчно много информация за структурата и дейността, както и контакти на професионалисти. Аз лично тръгнах от там,когато търсех фотограф и видеооператор за нашата сватба миналата година. Та изхождайки от моя опит, реших да предоставя информацията "смляна" на момичетата във форума.
Deliysky:
Информация има, но трябва и някой да си направи труда да я прочете :)
Bube:
Вчера капарирахме фотограф :danceg: Гого Кехайов. Още преди да се сгодя бях разглеждала неговото творчество и след това за нас нямаше съмнение. Малко от рано действаме, но виждам, че тази година булките са много ентусиазирани и не ми се искаше да изчаквам излишно.
Навигация
[0] Списък на темите