Сватбени фотографи - 5-та част
Bube:
Здравей, Florennce :) Според мен, изборът на сватбен фотограф е един от най-важните за сватбения ден - снимките са нещо, което остава във времето. Съветвам те да се спреш на някого, чиято работа харесваш и да не правиш компромис. За нашата сватба, ние избрахме Гого Кехайов и останахме много доволни от резултата. Снимките са единствени по рода си, с нашето си настроение, а не заучени кадри, които често можеш да видиш при всички младоженци.
Късмет! :)
rallytsa:
Здравейте,
Нова съм във форума и не ми е много ясно дали пиша на правилното място, тъй като виждам, че последното мнение е от ноемрви 2018-та...
Както и да е...
Ще бъда булка през юли и за момента имам яснота само за датата и за локацията. Ориентирала съм се горе-долу и за останалите неща дж, водещ, агенция и т.н, но за видеозаснемането и фотографа имам нужда от помощ. Може ли да ми дадете мнение за wedding studiо, ако някой е използвал услугите им?
djdimi:
Не сме ползвали услугите им, но може да разгледате работата на Dimi Photo Plovdiv, ако сватбата ви е в този регион. На коя дата и в кой град сте?
Balin_Balev:
Здравейте! Аз съм Балин Балев и съм професионален сватбен фотограф с повече от 7 години опит и над 200 заснети сватбени тържества. Използвам висококачествена техника, за да уловя вашите специални моменти в най-малкия детайл. Аз и екипът ми работим в град Варна и околността и предлагаме фото и видеозаснемане. За изготвяне на ценова оферта за фото и/или видеозаснемане се свържете с него на 0899713350. Също така можете да посетете уеб сайта https://bbalev.com/svatbi/svatben-fotograf-varna/
*THUMBS* :)
boostmaniak:
Здравейте, предлагаме професионално фото и видео заснемане на сватби за територията на цяла България. Тук може да разгледате част от портфолиото ни > st-wedding.com 0882546101 - Тихомир *INLOVE*
Навигация
[0] Списък на темите