Сватбени фотографи - 5-та част

<< < (7/84) > >>

ratatui:
Ами, аз искам да е не е в града. Да е някъде сред природата. По възможност да има красиво езеро или нещо такова.
И на мен много ми се искаше да е сред цъфналите дървета, но за съжаление планирам да я направим юни. Сега април, няма как да стане, понеже имаме изпити и доста празници, а май месец по време на баловете не ми се иска.

milenkata:
 В такъв случай ти препоръчвам боянското езеро или боянския водопад, морените ... има доста местенца

milenuity:
Цитат на: ratatui в март 26, 2014, 19:43:31

Ами, аз искам да е не е в града. Да е някъде сред природата. По възможност да има красиво езеро или нещо такова.
И на мен много ми се искаше да е сред цъфналите дървета, но за съжаление планирам да я направим юни. Сега април, няма как да стане, понеже имаме изпити и доста празници, а май месец по време на баловете не ми се иска.

Ratatui, и аз от известно време мисля за подобно място, защото ще правя следсватбена фотосесия на мои познати  - хем да е близо до София, хем да не е в града.
За сега сме мислили за някое поле с цветя около града, Банкя, Боянския водопад или някъде на Витоша - има фантастични места. От друга стана и някой от парковете би бил много подходящ. В южния парк има хубави полянки, а има и цветя. Може да имате проблем с усамотението обаче.
Мислили ли сте за някъде на Витоша? Не мисля, че ще е проблем да се облечеш на място ако вземеш някоя приятелка за асистент. :)

Друг вариант  - веднъж мернах едно язовирче някъде около София....

Според мен можете да направите и супер "градски" снимки на някои древни развалини, дори на някоя кокетна уличка...и на мн други места. Само фантазия да има човек :)

milenuity:
а trash-the-dress ли ще го правите или няма да се развихряте чак до там?

:)

ratatui:
Миленка, Банкя е страхотна градината, а и има доста места наоколо, на които да се направят страхотни снимки, ама на нас първата фото-сесия беше там и не искам да се повтаряме.
На място едва ли ще се обличам- първият път отне към 30 мин и ми трябваха 2 ма човека. Този път ще видим как ще стане. А и първо трябва да открия кринолин, че нямам.
Цитат на: milenuity в март 27, 2014, 15:28:44

а trash-the-dress ли ще го правите или няма да се развихряте чак до там?

:)

Да ти кажа както дойде, но едва ли младоженеца не си пада по подобни влизания във вода, катерене и др подобни, които да му съсипят костюма
Ти кога ще правиш фото-сесията? После ще спделиш как и къде, нали?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница