Сватбени фотографи - 5-та част
milenuity:
:offtopic:през май :offtopic:
да. ще ти разкажа :)
kareliaa:
Здравейте,
за сватбени фотографи избрахме Профайл студио, изключително добро впечатление ми направихте, а относно работата им - снимките, които са качени във фейсбук страницата им и сайта са просто уникални, радвам се, че намерихме хора с творческо мислене и набито око, за да улавят точните моменти, тъй като повечето фотографи процедират по начин, който на нас изобщо не ни допада, защото търсим естественото, а не изкуствено направеното.
Сигурна съм, че ще удоволетворят нашите изисквания и ще се радвам, ако някой сподели по-конкретно мнение за тях.
Благодаря Ви!
milenkata:
Хей,
За Профайл - много ни ги препоръчаха от филмова къща "Виктор Попов" (те ще ни правят видеото), снимали са сватбите на 3 мои приятелки и са добри наистина. Работата им е впечатляваща и мисля че ще останеш доволна :) Запознах се с тях на едно изложение, симпатични хора са и са добри професионалисти
Все пак обаче не бяха нашия избор, не заради нещо лошо, просто пък ние искахме да има повече художествени снимки и затова се спряхме на Гого Кехайов :)
kareliaa:
И на нас ни ги препоръча Виктор Попов :)
Той също ще заснеме нашата сватба и до момента сме страшно очаровани от екипа и работата му
С две ръце го препоръчвам... а след крайния резултат може би и три :)
Radiant:
Момичета, помощ :'( :'( :'(
Явно съм чакала до последния момент, защото всички фотографи, до които се допитах до момента са заети за моята дата - 31ви Август :'( :'( :'(
Това са
Гого Кехайов
Яна Пенева
Цветелина Делийска
Моля ви препоръчайте ми фотограф, който снима с художествена ориентираност или стилът му е близък до горепосочените...
Благодаря предварително :girl_wink:
П.С. Бони Бонев също е зает.
Навигация
[0] Списък на темите