Сватбени фотографи - 5-та част
ratatui:
Моля за малко помощ- решили сме да си направим още една сватбена фото-сесия с роклята и костюма, но не мога да го измисля къде. Моля ви дайте предложения за красиво и романтично място в София.
Мислех си за парка на Врана, но не знам дали няма да има някакъв проблем.
djdimi:
Цитат на: m_dilova в март 25, 2014, 11:22:44
...Стига съм разтягала локуми, исках да ви попитам някой има ли впечатления от този фотограф - Владимир Станев. Моля ако някой може да ми даде отзив да пише, защото фотографа и DJ са мнооооого важни за сватбата.
Хайде успех и хубав ден от мен! :)
Спокойно m_dilova, без фотограф няма да останеш...Владимир Станев е в началото на кариерата си, но има потенциал и ще се равива занапред. Разбрах, че снима в Сливен, там има голяма ромска общност и ако го приемат добре като фотограф, може да направи тематични фоторазкази. Нещо като албум от подбрани кадри от цигански сватби, където има невероятно колоритни персонажи и личности, може да изгражда концептуални образи от случайните хора и уловените мигове. Нещо като този кадър и подобни няколко има качени в неговия сайт:
mariola85:
Цитат на: ratatui в март 25, 2014, 17:34:44
Моля за малко помощ- решили сме да си направим още една сватбена фото-сесия с роклята и костюма, но не мога да го измисля къде. Моля ви дайте предложения за красиво и романтично място в София.
Мислех си за парка на Врана, но не знам дали няма да има някакъв проблем.
Ние се снимахме на телевизионната кула на Витоша, на мен много ми хареса, сигурно си гледала снимките ни във фейсбук ;). Там природата е дива и за мен е по романтична отколкото в парка :girl_wink: Успех и ще чакам снимки после!
m_dilova:
Цитат на: djdimi в март 25, 2014, 17:54:01
Спокойно m_dilova, без фотограф няма да останеш...Владимир Станев е в началото на кариерата си, но има потенциал и ще се равива занапред. Разбрах, че снима в Сливен, там има голяма ромска общност и ако го приемат добре като фотограф, може да направи тематични фоторазкази. Нещо като албум от подбрани кадри от цигански сватби, където има невероятно колоритни персонажи и личности, може да изгражда концептуални образи от случайните хора и уловените мигове. Нещо като този кадър и подобни няколко има качени в неговия сайт:
djdimi, Благодаря за мнението, и аз забелязах в сайта му, че има интересни снимки, а не стандартните. Ще му се обадя за среща, да видим каквa оферта ще ми даде.
ratatui, аз се сещам за Драгалевския манастир, мисля, че дърветата са цъфнали и ще е много красиво :)
milenkata:
ratatui щом е следсватбена, може Боянския водопад, Борисовата градина и езерото с лилийте, самия център -жълтите павета - старинните сгради и театър Иван Вазов... в софия да искаш възможности :) Опира до личните ти предпочитания - природа ли предпочиташ или градски пейзаж?
Навигация
[0] Списък на темите