Сватбени фотографи - 5-та част
milenkata:
Момичета аз да си кажа, извинявам се за предходния пост. Вчера се чухме и с другия фотограф. За съжаление не може да ми даде отговор преди септември за догодина. Така че може би и ние ще се спрем на Гого. Просто ми се иска вече да капарирам основните 5 пера и да се свършва :)):):):):) Така хем ще ми е по спокойно, хем ще знам че хората с които искам да работя ще са си ангажирани за мойта дата... че така като ви слушам повечето правите компромис с първоначалния си избор на фотограф/дж/виде/ресторант защото не е свободно. :)
helennna:
Цитат на: milenkata в март 13, 2014, 13:56:53
Момичета аз да си кажа, извинявам се за предходния пост. Вчера се чухме и с другия фотограф. За съжаление не може да ми даде отговор преди септември за догодина. Така че може би и ние ще се спрем на Гого. Просто ми се иска вече да капарирам основните 5 пера и да се свършва :)):):):):) Така хем ще ми е по спокойно, хем ще знам че хората с които искам да работя ще са си ангажирани за мойта дата... че така като ви слушам повечето правите компромис с първоначалния си избор на фотограф/дж/виде/ресторант защото не е свободно. :)
Миленката, а кой е другият Ви вариант, понеже ние все още не сме избрали и сме в едно непрестанно чудене?
m_dilova:
Здравейте бъдещи булки :danceg:, до сега само ви четях, но сега се регистрирах защото искам да попитам нещо. Изкрейзвам вече 8P има толкова неща за организиране и правене, че не знам как да смогна, а и на работа ходя и всяка свободна минута ровя в нета за информация. Набелязах няколко ресторанта и събота ще ги обикаляме, че то снимките в сайта и на живо обстановката могат да се окажат мноооооого различни.
Стига съм разтягала локуми, исках да ви попитам някой има ли впечатления от този фотограф - Владимир Станев. Моля ако някой може да ми даде отзив да пише, защото фотографа и DJ са мнооооого важни за сватбата.
Хайде успех и хубав ден от мен! :)
futuremissis:
Здравейте, искам помощ и малко чудо :( Някой има ли впечтления от работата на студио * Vista Visual* да ми каже впечатления. Наистина ще Ви бъда много Благодарна, защото наистина има вероятност да остана без фотограф. Ако не препоръчайте някой, Моляяя :(
KrassyAndreev:
Съмнява ме някоя булка да остане без фотограф ;)
Знаете за какво говоря... при ситуация, в която толкова фотографи са без булки *db*
Навигация
[0] Списък на темите