Сватбени фотографи - 5-та част
fiibi_bg:
Моля всички спорове между професионалисти да бъдат прекратени.
gerinceto_gm:
milenkata, ние сме избрали Гого Кехайов за наш сватбен фотограф. И аз като теб съм влюбена в работата му, а и отношението му към нас по време на срещатата ни. Нашата сватба ще е на 21 септември и едва след това ще мога да ти кажа със сигурност дали очакванията ни ще се препокрият с действителността. Но и аз като теб дълго търсих някакво мнение за него и като не открих нищо реших да се доверя на шестото си чувство, а и като си разглеждала сайта му сигурно си видяла, че е спечелил конкурс за най-добра сватбена снимка през 2012.
milenkata:
Да , видях. Но не това ме впечатли . Просто има невероятен стил на работа. Хареса ми и отношението му.Помолих го и за снимки от цяла сватба - прати ми, помолих го да провери за албум какъвто аз искам - нямаше и два дни след срещата ни имах отговор....
Бях си харесала двама фотографи и смятах да видя и двамата- Гого и още един/една, която намерих от коментарите тук. Работата им е сходна , но за съжаление с втория фотограф се опитвам да уредя среща от началото на февруари. Разбирам, че всеки има ангажименти, но в крайна сметка се бяхме разбрали, когато се освободи след 4 март да се видим и поговорим.
Е все още чакам и да ви кажа честно, за мен това е несериозно отношение. :no: Ето как можем да харесаме едно наистина добро портфолио, но заради отношението на човека отсреща нещата да се променят.
В крайна сметка, най-вероятно и аз ще си капарирам Гого. Сериозен е, тактичен , ведър и симпатичен. :) Надявам се че няма да сбъркам и и аз като теб ще си послушам шестото чувство.
Все пак ще чакам коментар след сватбата ти, едно мнение никога не е излишно @}->--
Shaiya:
И аз съм много доволна от отношението на Гого Кехайов. За жалост е зает за моята дата, но мейла му беше много мил:
Благодаря ви за доверието и честито за прекрасното събитие!
Пожелавам ви най-хубавия сватбен ден!
сърдечни поздрави и много усмивки ...
+ че ми препоръча 3ма негови колеги, което до сега никой не беше правил.
helennna:
Цитат на: Shaiya в март 12, 2014, 23:23:43
И аз съм много доволна от отношението на Гого Кехайов. За жалост е зает за моята дата, но мейла му беше много мил:
Благодаря ви за доверието и честито за прекрасното събитие!
Пожелавам ви най-хубавия сватбен ден!
сърдечни поздрави и много усмивки ...
+ че ми препоръча 3ма негови колеги, което до сега никой не беше правил.
И за нашата дата е зает, но иаз получих много мил и изчерпателен отговор с препоръки към негови колеги. Ние все още нямаме фотограф, а пък времете тик така
Навигация
[0] Списък на темите