Видеооператори - част 2
mariola85:
Ние бяхме с Филипов, с най семплия пакет, мисля че беше около 450 лв. Обслужването е много добро, качеството отговаря на цената. Ако искаш мога на лични да ти изпратя трейлъра. Самото видео е много добре монитирано няма дълги и скучни моменти (виещи се безкрайни кадри от хорА) Не е нищо уау но е добре, ние сме доволни :girl_wink:
Selena_:
Здравейте! Някой запознат ли е за тази нова услуга при видеозаснемането, при която камерата е на едно хеликоптерче (или поне нещо подобно) и снима отвисоко, а операторът го управлява от пулт. Как точно се нарича и кои фирми в България предлагат тази услуга?
Deliysky:
Хеликоптерчето е екстра. Има смисъл, само ако е в комплект с наземно видеозаснемане. Обикновено се работи в екип от няколко човека. Има смисъл ако екипа е професионален и има опит. Ако ще го управлява любител, по-добре без него.Има няколко стотин хеликопретчета в употреба и не повече от 5 сериозни фирми с опит в цяла БГ.Услугата е доста скъпа, познавам такива колеги. Инфо на ЛС, важно е и за кой град става въпрос.
Sisely83:
Цитат на: gerinceto_gm в март 07, 2014, 19:00:25
Здравейте, и от мен на всички прекрасни дами от този изключително полезен форум.
Следя от известно време всички дискусии, но едва днес реших и аз да се регистрирам. :)
Да се похваля, нашата сватба ще е на 21 септември и още 10 дена след изненадващото предложение за брак, аз вече се бях спряла на видеоператор, а именно Илиян Матушев. Разгледах обстойно сайта му и реших - Той ще да е.
Писах му е-майл, за да съм сигурна, че е свободен и се уговорихме да се видим "на по кафе", за да се опознаем и да поговорим. Е, с ръка на сърцето мога да кажа, че съм очарована.
Пихме кафе тримата около 2 часа и той ни помогна много и в избора на ресторант, понеже все още не се бяхме спрели конкретно на някой, а бяхме извадили списък.
Извинявам се, ако поста ми стана прекалено дълъг, но просто исках да споделя с вас радостта си.
П.С. Дано да съм толкова очарована и от крайния резултат
Много се радвам на поста ти, защото и моят избор е Илиян Матушев. Пиша моят, защото аз избирах видеографа, фотографа, DJ-ят.
Фотограф-Васил Николов
DJ-Стоян Петров
За мен снимките и видеото са нещото, което ти остава от този ден завинаги и затова в това перо не пестя и не правя компромиси.
Надявам се да останем доволни :)
marrie:
А може ли да ми кажете каква е разликата между видеозаснемане с DSLR фотоапарат и с друга камера? Не се ли губи от време на време фокусът с DSLR? От видео нищо не разбирам и се обърках. Не знам какво да търся...
Мерси предварително за обяснението @}->--
Навигация
[0] Списък на темите