Видеооператори - част 2

<< < (6/32) > >>

milenkata:
Ние в крайна сметка си се спряхме на филмова къща Виктор Попов - по-точно на Ани Попова.
Аз я познавам от преди (баща ми се ожени повторно преди няколко години, и тя засне неговата сватба), много готин и позитивен човек е. Два пъти се видяхме, единият бяхме аз и кумата, а на втория дойде и мъжО.

И двамата се влюбихме в работата и, изгледахме 2 цели сватбени филма, отговори ни на всички  въпроси, даде ни и друга много ценна информация относно подготовката, ресторанта и тн. и в крайна сметка тя ще да е. А и тя ме насочи към Гого Кехайов за фотограф. Двамата са работили задно , познават се, координират се и след всичко изговорено те са нашите хора. :bravo:

crazynelly:
Цитат на: milenuity в март 19, 2014, 15:59:42

Нели, видеото е много ценен спомен. За мен снимките бяха най-важното, но като гледаш видеото, то ти дава не по-малко невероятни емоции - та дори и в много случай е по-готино. Помисли си добре - Илиян е страхотен (ние бяхме с него), но има и други, които няма да те разочароват.

Ми да така е права си. За това няколко деня след като написах този пост си помислих и реших да потърся пак. Попаднах на няколко свободни и от тях харесах един. Няма да споменавам имена,ако някой се интересува може да ми пише на лично.Все пак не е това,което пръвоначално харесах,но пак ще имам поне хубавите моменти от сватбата и ще мога да ги гледам с близките си.   :)

galia1m:
Здравейте,
Моята сватба е на 20-ти юли, съвсем скоро в Плевен, а имам чувството,че времето ми се изплъзна и имам още куп неща. Нямам още оператор и фотограф. Ако някой може да ми препоръча качествени хора, на достъпни цени, ще съм благодарна

palachinka:
Препоръчвам Христо Лазаров от Haldigital97  :)

vstambolska:
Здравейте!Някой може ли да ми даде мнение за Филипов? :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница