Видеооператори - част 2
gucci:
Видеооператори- част 2
В темата се пише само за взаимопомощ.
Не се водят професионални спорове за цени обслужване и т.н.
Доказана саморекламата от несъществуващи булки ще се санкционира с публично порицание.
Shide:
Ние доста се чудихме кой да изберем. Страхотно много харесвам работата на Петя от Пефо студио, бяхме се насочили към нея, но се оказа, че е ангажирана, а и не е никак евтино. След това говорихме с Краси Ламбов, който прави изключителни клипове, просто. Човекът не е шофьор и няма как да дойде с автобус, та и той отпадна като вариант. След това решихме да наемем Волг Вижън, капарирахме ги. Това се случва август 2013. Тази година, обаче, диджея, който наехме ни насочи вниманието към една друга фирма, с която поговорихме надълго и широко за всичко около сватбата, техниката, осветлението, разликата при снимането с камера и DSLR и т.н. Отказахме се от Волг Вижън и наехме тях. И момичето, с което говорихме много ни допадна. Става дума за Ана от Виктор Попов Филм Къмпани. Някой ползвал ли ги е? Харесвам клиповете им, но ще се радвам и на мнения от вече използвали услугите им булки. Благодаря!
milenkata:
Здравейтеее,
аз съм малко нова като регистрация, но мога да кажа че отдавна Ви следя. Не се бях регистрирала по разбираеми досега причини, но ето че и на мен ми се случи и сватбата ми предстои!
В отговор на Shide - навремето (2006г.) Виктор Попов снима сватбата на баща ми за втория му брак, а наскоро снимаха и кръщетенето на малкия ми брат.
Едно ще ти кажа за тях - те са ми първия избор! Страхотни професионалисти са! Баща ми е завършил оптика, а и е доста претенциозен, но тези хора си знаят работата! Даже днес им изпратих запитване, за да ми калкулират цена..
Препоръчвам ги на 100% и тях и фотографите им!
Но ... все пак... може и да са ми първия избор, но ми трябват резервни варианти. Доста се рових във форума, но това което не разбирам е логичният въпрос - фотографът и видеооператорът не трябва ли да са от една фирма? Защото досега винаги излизат по отделно, пък на мен ми се иска да са от едно място...
Дайте някакви резервни варианти моля.... :)
stoyanov:
milenkata, здравей! Не е задължително фотографът и операторът да са от една фирма. Може да си ги наемеш отделно, но ако имаш добра оферта от дадено студио за комплексна услуга (фото и видео), може да се възползваш. В София има много професионалисти, които са на ниво, така че може спокойно да си избереш.
Успех в избора на екип за заснемане! :)
milenkata:
Stoyanov, благодаря за отговора... и все пак не е ли по - трудно за самите професионалисти да се координират ако не са работили заедно?
Все пак .. дайте други идеи за видеооператори? кои бихте препоръчали?
Навигация
[0] Списък на темите