Видеооператори - част 2
gerinceto_gm:
Благодаря, за посрещането.
Ами, да, наистина е малко скъп, но се решихме. Знаеш ли, какво разправя на всички моят сладурко: "Аз може да не присъствам на сватбата, но видеото и фотото ще ги викне. Те са задължителни" :) Просто така се шегува с моето бързане да изберем фотограф и видеооператор
crazynelly:
Цитат на: Shaiya в март 07, 2014, 19:10:23
Добре дошла :welcome-2: :welcome: И ние го гледахме, но ни се видя скъп, цените му варират от 850 лв. (съвсем семпъл пакет) до 1950 лв. Не съм сигурна дали е чак толкова добър за тези цени... Но явно те е очаровал, може би си струва.
Ако имах възможност да го наема -веднага щях да го направя. За съжаление е зает вече на моята дата.
За мен той е най-добрият в България! Аз се отказах да имам видео. Просто никой не ми харесва колкото него и няма смисъл да давам излишни пари за други,ако не ми харесва видеото им.Нека никой да не ми се обижда. Не го казвам с такава цел.Не казвам че няма и други добри. Просто аз съм си харесала само един.
DjNick Mc:
Младоженци и колеги !!!! Важно !!!
Пазете се от видео оператора Ивайло Георгиев !!!
Безскрупулен човек, който завлича както младоженците, така и колегите - независимо дали са пари или техника, дали е обещал услуга или нещо друго да извърши - Не връща и не получавате нито пари, нито услуга, нито техника взета на заем от колеги.
За подобни индивиди трябва да се знае от всички и да имат представа ако го срещнат случайно !!!
Нито парите ще си получите обратно нито видео материала от събитието!!!
Прави договори с фалшиви данни, така че не може и да го откриете после!!!
Ето това на снимката е въпросния човек !!!
Ако някоя агенция ви го предложи като видео оператор - бягайте много бързо !!!!
milenuity:
Цитат на: crazynelly в март 08, 2014, 03:21:59
Ако имах възможност да го наема -веднага щях да го направя. За съжаление е зает вече на моята дата.
За мен той е най-добрият в България! Аз се отказах да имам видео. Просто никой не ми харесва колкото него и няма смисъл да давам излишни пари за други,ако не ми харесва видеото им.Нека никой да не ми се обижда. Не го казвам с такава цел.Не казвам че няма и други добри. Просто аз съм си харесала само един.
Нели, видеото е много ценен спомен. За мен снимките бяха най-важното, но като гледаш видеото, то ти дава не по-малко невероятни емоции - та дори и в много случай е по-готино. Помисли си добре - Илиян е страхотен (ние бяхме с него), но има и други, които няма да те разочароват.
Desislava:
Цитат на: gerinceto_gm в март 07, 2014, 19:00:25
Да се похваля, нашата сватба ще е на 21 септември и още 10 дена след изненадващото предложение за брак, аз вече се бях спряла на видеоператор, а именно Илиян Матушев. Разгледах обстойно сайта му и реших - Той ще да е.
:bravo: историята е много сходна с нашата, аз също бях убедена, че искам точно него, но моят приятел не искаше да има видео, защото когато бил кум, оператора не заснел кумската му реч (груба грешка), все пак съгласи се да се видим, след няколко изгледани клипчета от сайта му.
Та видяхме се с Илиян на кафе, говорихме си доста, не само за сватбата...и се оказа, че сме на една вълна, той е много свеж и позитивен човек и изведнъж, моят приятел каза "Ти си човека, какво капаро трябва да дадем" аз колкото бях изненадана, толкова и радостна :)
Навигация
[0] Списък на темите