СВАТБА В РУСЕ - 5 та част

<< < (124/127) > >>

HnMwed:
Здравейте!

Имате ли отзиви за DJ Dancho (Данчо) ? Ние сякаш клонимкъм диджей защото ще може да пуска повече неща и да следи настроението на публиката. Какво мислите вие?

HnMwed:
Явно още не сте почнали да организирате сватби по русенско. Все пак ако някой препоръча DJ ще сме благодарни!

Hristina_NA:
Здравей
И ние още не сме се спрели на DJ, но от доста места ни препоръчват именно Данчо  *THUMBS* Чувала съм доста добри неща за него, следял гостите, пускал само това, което е по предварителна договорка, общо взето правел голям купон. След празниците, мисля да се срещна с него, за да видя какво ще ни предложи

Hristina_NA:
DianaV , успях да подредя и да запазя часовете в гражданското и църкватаааа  *YAHOO*
За танцьорите още не сме търсили и питали, но пък си намерихме музиканти, които ще дойдат от Пловдив специално за нашата сватба  :danceg: поканите и тейбъл картичките ще си ги получа към средата на януари, роклята мие готова, вече е прибрана  :bravo: общо взето с по-важните неща май сме готови. Ох дано всичко по сватбата върви така гладко, както до сега 

DianaV:
Hristina_NA, супер! Ти даже си доста напред с материала. Ние изтеглихме с една седмица нашата дата е така сватбата е на 22.04. Рокля нямам още, но пък имам обувки и късметчета да хвърляне  :danceg: Часовете са ни записани, фотографи, оркестър, агенция и прочие са ангажирани. Сега чакам кувертите от Рига и поканите скоро, защото мисля около Свети Валентин да ги раздавам  *INLOVE* Имам обаче проблем с намирането на гримьорка за 22.04 и рокли за двете шаферки....

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница