СВАТБА В РУСЕ - 5 та част

(1/127) > >>

fiibi_bg:
СВАТБА В РУСЕ - 4 част

Bride :
Момичета, пак да ви кажа, не плащайте пълната сума докато не получите завършена услуга. За пореден път се убеждавам, че когато платиш всичко предварително, от добър тона става лош ако недай си боже питаш защо нещо не се е получило. За това по-добре оставете някаква част от парите да се плати когато всичко е дадено/завършено. няма да споменавам имена, че ми писна :(

Pachoran:
 Направеният избор е лично Ваш, често това е съпроводено с разочарование, нещо съвсем нормално, на всеки се случва. Това не е повод обаче за произволен съвет към бъдещи младоженци, може би техният избор ще бъде по-правилен и ще имат повече късмет. Въпросът не е в плащането преди или след свършената услуга или покупка. А в някакви точни договорки и правила , които да се спазват от двете заинтересовани страни. Има една много хубава тема във форума - за очакванията, които сте имали при наемането на подизпълнители. Там е хубаво да споделите какво сте очаквали и какво сте получили.

sise1902:
Здравейте,
с интерес от около месец чета този форум и сега вече се престраших и аз да се похваля,
че ще съм булка през месец май 2014 г. Знае ли някой, къде може да се ушие булчинска рокля
по модел на клиента, но от частно лице, а не от фирма?  ;)

mina_:
Булки, помощ!
По списък вече сме 100 човека и честно казано не очаквам да получим много откази от поканените. Много ми искаше сватбата да е на открито, но се притеснявам от разваляне на времето в последния момент и се опасявам, че ресторантите, на които се бях спряла (Люляка и Левента) май няма да свършат работа. В края на месеца се прибирам в България и трябва да резервирам ресторанта, така че моля, давайте предложения...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница