СВАТБА В РУСЕ - 5 та част
Hristina_NA:
Аз ходих на грим и прическа в салона на Нина Йорданова. Грима изобщо не ми хареса. Прическата беше добре, но почна да пада за няколко часа. Общо взето от там не съм доволна. Препоръчаха ми да ида в салона на Галките, който е с/у второ районно. Били много добри точно там. Когато ги посетя, ще пиша за мнение :) успех
Hristina_NA:
Момичетаааа имам си тейбъл картички, покани за гостите и покани за кумуве и родителииии *YAHOO*
Намерихме си и DJ, Ники Димов, голям симпатяга изглежда, ще видим как ще се справи с воденето. Поръчахме си халките и си намерихме музиканти :bravo: Общо взето тези дни не съм скучала. Ще се опитам да кача снимки на поканите :girl_wink:
DianaV:
Оооооо браво, Hristina_NA! Поканата е страхотна. Кога мислиш да ги раздаваш? Аз моите покани сега ги заявих и май нямам много време да се мотая. Харесах си и рокля, но май ще я шия по поръчка, защото ще е компилация от няколко модела. Hristina_NA, вашата сватба кога ще е - 22.04 или 06.05?:)
Hristina_NA:
Нашата дата е 06,05. Поканите вече са при мен, някой от тях са раздадени, другата част ще се пращат по куриер. Роклята ми също е готова, ще се опитам да кача снимка. В петък си взехме и халките *YAHOO*. Остна само да облечем младоженеца и да поръчаме тортата :P Вашата дата коя е?
Hristina_NA:
ето ги и халките :danceg:
Навигация
[0] Списък на темите