СВАТБА В РУСЕ - 5 та част

<< < (123/127) > >>

bee_:
Цитат на: MirraBella в декември 07, 2015, 17:50:58

"Седем поколения"с. Мечка

Здравейте,
Съвсем скоро попаднах на този форум. Предстои ми сватба през есента. Спряли сме се на комплекс Седем поколения за ресторанта. Видях, че MiraBella също е организирала своята сватба там. Моля те да споделиш впечатления от мястото и персонала. Как протече събитието, имаше ли приятни/неприятни изненади?

savinas:
Здравейте момичета ,
     Относно Седем поколения , моя приятелка прави там пре август  и съжалява . За три месеца са се сменили четири управителя и трябва на всеки да повтаряш всичко отначало.
     За фото и видео силно препоръчвам - Мултивидео .
     За украса -  Дежа ву .   Да и да не работят.
     За DJ - се въздържам от препоръка .

vanilla_lady:
Здравейте,
И аз да се присъединя към булките на 2017г. Ние също избрахме 06.05.2017г. За сега сме запазили час в ритуална зала и в църквата, остава да изберем ресторант и мога да се захвана с планирането на подробностите около събитието.

Hristina_NA:
vanilla_lady и нашият ден е 06.05.2017  :bravo:
Имаме си ресторант, църква и фото. С DJ още не съм се свързвала.
Можете ли да ми дадете и мнения за музиканти - при извеждането на булката. Както и танцьори за ресторанта, които да играят ръченицата с кумувете.
И как си разпределихте часовете за обреден дом и църква ?!?! Не мога да го измисля и за това не съм запазила още в общината  =]

DianaV:
Hristina_NA, горещо препоръчвам Анатоли и момчетата от орк. Русенски ритми. Харесах ги на сватбата на едни приятели и ще ги ангажирам и за нашата. А за часовете и целия график за сватбения ден, най-добре е да го обсъдиш с фотографа - аз имам едно виждани, но след като говорих с фотографа и видео оператора - решихме съвсем друго  :yes: 

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница