СВАТБА В РУСЕ - 5 та част

<< < (122/127) > >>

nansita:
Ние бяхме с DJ Паци по препоръка на наш приятел. Предварително му изпратихме на мейл каква музика харесваме, кои песни искаме да чуем.задължително, програмата за ритуалите. Обсъдихме кои песни са подходящи за различните ритуали и игри.
Фотограф- Гого Кехайов. Аз съм много доволна от снимките, а той е прекрасен професионалист и умее да предразполага.
Видео- Цанев.

Един съвет- не пестете от фото и видео. Това са ви спомените, които ще гледате цял живот после. :)

Deliysky:
Колкото и пъти да се пише, за някои по важно е как ще се покажат в самия ден и колко пари ще са метнати за да може родата да види, колко яка сватба сме направили. Често пържолките и кюфтаците също са на по преден план от спомените :). Всеки има приоритети, кой както си е решил, не можеш да му промениш мисленето и разбиранията :)

Hristina_NA:
Вече си имаме и датаааааа 06.05.2017 ще е датата на нашето субитие  :bravo: *YAHOO*
nansita разглеждала съм сайта на видео Цанев и май на него се спряхме. Има още време, не сме запазвали за сега нищо.
Имам само едно питан: понеже се спряхме на 06.05 (Гергьовден), дали на тази дата може да се сключи църковен брак?

Deliysky:
Може :)

DianaV:
Здравейте! Най - накрая да дойде и моят ред, за да се запиша и аз в темичката. Нашата дата е 30 април 2017 :) Макар и по-рано сме доста напред с материала откъм списък с гости, покани, текстове, цветен акцент и всичките аксесоари и подаръчета. За по-важните неща обаче още не сме избрали нещо конкретно - колебая се за ресторант - засега клоним към Космополитън, тъй като няма да имаме много гости (м/у 60 и 80), но не срещнах отзиви за ресторанта. За фотограф като че ли ми харесва работата на Мартина Лазарова и Цанев за видео. Ще се радвам и на други по-скорошни предложения :)
Колкото до датата на мен много ми помогна тази статийка тук: http://nmitev.com/blog/%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%BF%D0%BE%D0%BF%D1%83%D0%BB%D1%8F%D1%80%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B1%D0%B8/
Целият блог всъщност ми беше много полезен и ме ориентира :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница