СВАТБА В РУСЕ - 5 та част
Bride :
Цитат на: jurusanova в януари 17, 2014, 00:44:13
Здравейте, дами! Отбелязвам се и аз като бъдеща булка през септември, по-конкретно 21-ви. Вече запазихме ресторант в Рига. Оттам ни препоръчаха Dj Данчо. Някоя от вас знае ли нещо за него? Какви са отзивите?
Да, dj Данчо беше на нашата сватба и се представи много добре. От услугите, които наехме, съм най-доволна от него и от ресторанта Рига. Така че, не се притеснявай, в правилната посока си. Човека си е точен, няма скрито покрито при него. Казва ти цени. Ако нещо не ти харесва от песните, които пуска, отиваш и казваш и сменя стила. Дори наши приятели ще го наемат за сватбата им лятото. За Рига- единствено вида на тортата не ми хареса на 100 %, но аз не държах на нея толкова и се оставих да ми е от там. Но ако искаш твоя си, спори с тях да ти е от друго място, ако успееш. Успех!
Bride :
Цитат на: mina_ в януари 16, 2014, 20:12:11
Bride, снимките ви са страхотни! Изглежда много сте се забавлявали! Поздравления!
Другата седмица се прибираме и ще обиколим няколоко ресторанта. Надявам се да успеем да си изберем, докато сме си в Русе, за да можем да се захващаме и с останалата част от организацията, като покани, украси и т.н.
Между другото кой ти прави грима и прическата? Много ми харесват :) *THUMBS*
Мерсии. Честно казано, беше ни много напрегнато в ресторанта и се заблявах, но под напрежение, доста неща ми бяха на главата. Както и да е. Иначе грим Кремена Хритова, прическа Стела от Стела Амор. Препоръчвам ги :)
mina_:
Bride, oпитах се да ти изпратя лично съобщение, но не ми се получи.. Можеш ли да ми дадеш контактите на Кремена и на Стела ако все още ги пазиш?
Bride :
https://www.facebook.com/kremena.hristova?fref=ts
https://www.facebook.com/pages/SALON-STELA-AMOR/532038123557543?fref=ts
candy_girl_20:
Здравейте и от мен! Отдавна ви чета, безкрайно ми е интересно и се радвам, че има такива форуми, където могат да се споделят мнения и да се обменя информация (доста полезна!) :bravo: Аз също ще се присъединя към булките на 2014г, през юли. Сега започвам с организацията и чак не знам от къде да я подхвана *YAHOO* Желая успех и на другите бъдещи булки!
Момичета, дайте някакви координати на Петър Петров и ориентировъчна цена?? (може и на лични)
Навигация
[0] Списък на темите