СВАТБА В РУСЕ - 5 та част
PRE89SI:
здравейте! Аз също съм от отбора на булките през 2014г :) Ние сме със запазен ресторант Рига оператор и фотограф Цанев но проблема ми е музиката - не знам кого да избера държим на оркестър и ще се радвам да чуя мнения по въпроса. Пропуснах да кажа, че нашият ден е 23 август.
Bride :
Би трябвало да е той :)
http://videopetrov.com/?page_id=113
etoli:
Цитат на: candy_girl_20 в януари 20, 2014, 16:18:19
....
Момичета, дайте някакви координати на Петър Петров и ориентировъчна цена?? (може и на лични)
Или все пак става дума за този Петър Петров? - https://www.facebook.com/profile.php?id=100000747734192&fref=ts
За съжаление нямам представа за цените...
sise1902:
Здравейте на всички!
candy_girl_20 изпратила съм ти на лично съобщение тел. на Петър Петров, а фейсбукът му е този, който ти е пуснат от etoli . Той отговаря и във Фейса, така че може да го търсиш спокойно и там. Ние си избрахме него за видеооператор и сме много доволни. :bravo: Другите професионалисти, с които решихме да работим са: фотограф- Гого Кехайов, DJ Марти, агенция Deja Vu, грим Мила, прическа Галка, а ресторантът ще е Левента. Изключително съм доволна, че успяхме да свършим тези ангажименти, но сега трябва да намеря жива музика за извеждането- акордеон, тъпан и кларинет. Роклята вероятно ще си я ушия, ако не ми хареса нещо в магазините, защото не знам дали ще открия това, което съм решила, че искам :)
Колебая се все още и коя цветарка да избера, но смятам другата седмица да ги обиколя и да разгледам как работят, за да приключа и с това. *YAHOO*
candy_girl_20:
Бъдещите булки, много сте тихи- докъде стигнахте с организацията?? =] Аз вече наех ресторант, видео, фото и дж. В момента обмислям какво да включва менюто в ресторанта- дали да има по 1 бира на всеки (освен безалкохолните и водата) или който иска да си я поръча допълнително? И за децата да дали да е различно менюто?? Извинявам се за леко глупавите въпроси, но наистина не съм съвсем наясно как е по-редно :girl_impossible:
Навигация
[0] Списък на темите