СВАТБА В РУСЕ - 5 та част
mina_:
Bride, няма да имаме ритуал. Ние сключихме граждански брак миналия месец, но на 07.09. ще сключим и църковен брак и ще си направим "сватбата" със семействата и приятелите. Не ни се иска да разгиграваме театри с разни ритуали само за пред хората и за това решихме да нямаме ритуал по подписването.. От Рига ми казаха, че не позволяват тържествата да са в градината, а искаме да е на открито...
Bride :
И нашата беше тогава. Времето беше супер, но и аз се страпувах да не вали. Пращай някой да ти снима и направи клипчета на расторанти. Ние така запазихме нашия.
mina_:
Bride, снимките ви са страхотни! Изглежда много сте се забавлявали! Поздравления!
Другата седмица се прибираме и ще обиколим няколоко ресторанта. Надявам се да успеем да си изберем, докато сме си в Русе, за да можем да се захващаме и с останалата част от организацията, като покани, украси и т.н.
Между другото кой ти прави грима и прическата? Много ми харесват :) *THUMBS*
jurusanova:
Здравейте, дами! Отбелязвам се и аз като бъдеща булка през септември, по-конкретно 21-ви. Вече запазихме ресторант в Рига. Оттам ни препоръчаха Dj Данчо. Някоя от вас знае ли нещо за него? Какви са отзивите?
mina_:
jurusanova, поздравления!
Относно dj-ят, за когото питаш, мисля че в 4-та част на темата имаше няколко противоречиви мнения за него, но за да не те подвеждам прегледай сама публикациите назад. :)
Навигация
[0] Списък на темите