СВАТБА В РУСЕ - 5 та част
Radina_:
Здравейте на всички! И аз най сетне се пристраших да пиша, макар че следя темата от няколко месеца.
Нашата сватба е на 14 юни ,и днес съм вече спокойна, защото си запазихме всичко- ресторант, църква, ритуал, дж и водеща, фотограф и видеооператор. Мина , мога горещо да ти препоръчам Люляка. Не знам защо не е много популярен във форума, но може би малко булки са имали смелост за сватба на открито. Е ние се престрашихме и много бързо без да се колебаем, резервирахме ресторант Люляка, заедно с хотела за удобство на гостите, защото по голямата част не са от Русе ( и аз в това число :))
Управителката е много отзивчива и откликва на всичките ни желания. Няма да говоря за приятната атмосферата на това закътано кътче, защото започва да звучи като реклама :) Но наистина сме впечатлени от отношението, надявам се ще останем доволни и от тържеството на сватбата ни :)
Дано съм ти била полезна :)
mina_:
Радина, колко човека ще е вашата сватба?
Люляка беше първият ресторант, който си харесах в нета, все още не съм ходила да оглеждам "на живо", тъй като живея в чужбина. Но ме притеснява, че няма да се съберем в закритата част на ресторанта в случай, че метереологичните условия не позволяват да сме на открито, а някак си май не ми стиска да рискувам без да имам резервен вариант..
Radina_:
Цитат на: mina_ в януари 09, 2014, 22:32:12
Радина, колко човека ще е вашата сватба?
Люляка беше първият ресторант, който си харесах в нета, все още не съм ходила да оглеждам "на живо", тъй като живея в чужбина. Но ме притеснява, че няма да се съберем в закритата част на ресторанта в случай, че метереологичните условия не позволяват да сме на открито, а някак си май не ми стиска да рискувам без да имам резервен вариант..
Здравей Мина! Нашата сватба е около 130 човека за сега, а капацитета на закритата част е 50 човека. Когато говорих с управителката, тя ми сподели , че е имало сватба, на която е валяло- гръмотевици и обилен дъжд ohmy . Сватбата е била на 7 юни преди 2 години, младоженците са знаели и са предупредили гостите. Имало е момент с пребиране на вътре в ресторанта с чашите, после пак навън, но въпреки всичко е станал голям купон, защото младоженците са предразположили и лошото време не повлияло на настроението. Не съм сигурна как бих се чувствала аз, изобщо не искам и да си мисля за това. Вярвам , че ще имаме късмет с времето, ако ли не- така е било писано :girl_wink:
Пожелавам ти успех с избора и цялата организация на сватбата Ви :)
Denislava:
Здравейте ,дълго четох из темите в нета и се радвам,че най-после намерих тази! :) Нашата сватба пък ще е на 5 юли 2014 и сме запазили Ханчето( искам да споделя колко приятно останахме изненадани от управителя,който наистина е много отзивчив и мил човек) ,само се моля времето да е хубаво. Лошото е ,че сме до тук ,все си мислим ,че има време ,но като чета разбирам,че трябва и ние да се задействаме.Харесахме си и Dj, казва се Ники Димов,сега си търсим и ние фотограф.....и какво ли още не :)
Bride :
Мина, аз ти препоръчвам Рига, колкото и банално да звучи. Може ритуала да ви е в градината. КОга е сватбата?
Навигация
[0] Списък на темите