РИТУАЛНА ЗАЛА ИЛИ ИЗНЕСЕНА ЦЕРЕМОНИЯ? част 2
AIVEN:
В ритуалната зала също се подписва два пъти. Подписа пред гостите е нереален. Истинският подпис се прави в друг ден. Поне такива спомени имам. Може и да греша но преди години беше така, сега не знам как е.
Sunshine87:
За Пловдив ми казаха, че подписа се слага в деня на сватбата, въпреки че съм с изнесен ритуал. Аз исках да се подпишем по- рано, тъй като ще вадя документи за чужбина, но няма как :)
Alichka:
По последната информация, която имам, за Пловдив книгата се вадеше. Истинският подпис си се правеше в ресторанта. Може да са променили нещо, но то ще да е отскоро и да не съм чула. Скоро ще съм пак на сватба с изнесен ритуал и ще мога да дам актуална информация.
Нормално е цената на изнесения ритуал да е по-висока - ангажира се длъжностно лице, полиция, която съпровожда длъжностното лице и книгата.
Мариола много хубаво е изброила плюсовете и минусите. Само ще добавя, че ние започнахме 15 минути по-рано, защото всички гости се бяха събрали, длъжностното лице също беше доста навреме дошла. Така че не е проблем плюс-минус няколко минути да се забави или да започне по-рано ритуалът.
venelinapeeva:
Цитат на: mariola85 в юли 14, 2014, 21:22:08
venelinapeeva За кой град питаш?
Незнаех че зависи от града.
Става вапрос за Пловдив. Ориентировачно колко струва ритуала? И от кой се провежда?
Sunshine87:
Изнесен ритуал в Пловдив 240 лв- поне толкова беше като го записвах декември. Утре ще ходя да го плащам целия и мога да ти кажа дали има промяна. Води се от длъжностно лице в ресторанта.
Навигация
[0] Списък на темите