РИТУАЛНА ЗАЛА ИЛИ ИЗНЕСЕНА ЦЕРЕМОНИЯ? част 2

<< < (12/44) > >>

mariola85:
venelinapeeva За кой град питаш?

nadelina88:
При нас е така - първо се подписва и после фиктивно в ресторанта. Бих искала да имам изнесен ритуал, но не мога да приема, че ще съм подписала преди сватбата.  O_O Губи се цялата емоция.  }:->

mariola85:
nadelina88 ние подписахме в същия ден, просто рано сутринта в 10:00, а в 18:30 ни беше изнесения ритуал.

Feli:
И на мен това с подписването в друг ден ми е странно :) То все едно два пъти се омъжваш и нормално би било два пъти да почерпиш...
Била съм само на една сватба с изнесен ритуал и не ми хареса. Някак ми се губеше емоцията, която изпитвам, когато съм в зала. Ние ще сме с ритуална зала, не заради по-горе написаното от мен, защото въпросната сватба беше след като вече бяхме запазили залата, а основната причина е таксата. Освен, че тя е по-висока един изнесен ритуал води след себе си и наем на място, допълнително украса, за да има ефект и да е красиво, защото това е идеята на изнесения ритуал според мен - по-красиво е от естетическа гледна точка :)

mariola85:
 с риск пак да се повторя можете в един и същи ден да подпишете  ;)

Всеки си има своите предпочитания, едни си мечтаем за сватба на открито, други за ритуална зала. За мен предимствата на изнесения ритуал са :

-Обстановката, прекрасна градина, тате ме води към олтара
-Удобството! Не разкарваш всички гости от ритуална зала до ресторант
-Всички гости присъстват на изнесеният ритуал, тъй като в повечето случаи е в ресторанта,
-Не бързаш, няма засичане с други булки, не си Н-та на брой днес, особено в София има много сватби в известните ритуални зали, гостите не се лутат да си търсят булката и младоженеца
- не бързате с приемането на поздравления, снимате се на спокойствие с всички гости

минусите са :

- времето! винаги може да завали когато си поиска
- малко е по-скъпичко

ПС. Не считам за минус подписването по-рано. Това за мен не беше от значение! :girl_wink:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница