РИТУАЛНА ЗАЛА ИЛИ ИЗНЕСЕНА ЦЕРЕМОНИЯ? част 2

(1/44) > >>

gucci:
РИТУАЛНА ЗАЛА ИЛИ ИЗНЕСЕНА ЦЕРЕМОНИЯ?

lil_angel:
Здравейте!  :)
Нашето сватбено тържество ще се състои на 28.09.2013г. Сватбата ще бъде вечерна, като за момента сме запазили само ресторанта - в хотел Банкя Палас. Другата седмица трябва да запазим и часовете в гражданското и църквата. Но все още сме в голяма чуденка дали церемонията да бъде в самата зала на общината или пък в градината на ресторанта. Малко ми се струва рисковано церемония в градината в края на септември заради променливото време, пък и така разходът по това перо от бюджета ще скочи. От друга страна заличката в общината въобще не ми харесва. Разбира се, не сме изключили опцията и гражданския и църковния брак да се състоят в София и само почерпката в ресторанта да е в Банкя.
Моля, ако някой има впечатления от сватби в Банкя да сподели. :)

mariola85:
рискът с изнесеният ритуал е винаги висок, дали ще е спетември или август никога нямаш гарантирано хубаво време за съжаление  :(. ние бяхме с изнесен ритуал и определно съм с две ръце за такъв, аз винаги си бях мечтала за такъв и държах на него въпреки риска, но има много нерви с времето, аз се скъсах от рев 3 дни понеже го даваха да въли, в крайна сметка времето беше чудесно но нервите са много. За ресторанта можеш да попиташ в темата за ресторантите, аз също се интересувах за този ресторант но мненията бяха противоречиви, нямало климатик и някъкви други изцепки от управитела, но по-добре да си даде мнението някой който е бил там на сватба :) успех!

elvenpath:
Аз смятам да имаме "изнесен" ритуал, но понеже сме през март, когато може и да има още сняг (както се надявам), ще си е в ресторанта, не в градина. :)

violinseti:
Здравейте, казвам се Виолина и планувам сватбеното си събитие догодина пролетта. Искам всичко да е перфектно и съм заложила само и единствено на професионалисти. Затова искам да ви попитам, тъй като не можах да намеря отговор на моя въпрос, вкрайна сметка възможно ли е да бъде осъществен изнесен ритуал в София, извън рамките на обредните домове без младоженците да се подписват преди това (т.е книгите да се изнесат и да се осъществи на друго място самия ритуал) и респективно ако някой има информация колко струва това удобство! Защото аз много искам ритуалът ми да не се състои в ритуална зала. Благодаря Ви предварително за информацията.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница