Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
април 30, 2025, 19:32:00
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Усмихната априлска седмица 08.04 - 14.04
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
12
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Усмихната априлска седмица 08.04 - 14.04 (Прочетена 54914 пъти)
Мариелка
Сватбен ШАМАН
Re:Усмихната априлска седмица 08.04 - 14.04
«
Отговор #90 -:
април 10, 2013, 22:26:43 »
Честит рожден ден на Свекърва на патерици! Да си жива и здрава!!!
Аз се нуждая от малко помощ. Искам да дам списък на ди джея с няколко песни- ориентировъчни от всеки жанр. ХорАта ги нагласих, обаче ми трябват танцувални рок парчета, хип хоп и каквото се сетите. Не съм избрала и песен при влизането на родители ,кумове, младоженци. Ще съм благодарна на всякакви предложения
Активен
casky
Баш Майстор
Публикации: 1557
«
Отговор #91 -:
април 10, 2013, 23:14:30 »
Добър вечер
Мариелка
ти направо ме вкара в тъча с жанровете
Хип хоп ( по-скоро R&B) - Akon (това ти е от мъжа
), но наистина са му яки песните
http://www.youtube.com/watch?v=bKDdT_nyP54
http://www.youtube.com/watch?v=tnAbKuGss4Y
Наде
, на теб какво да ти кажа - селска работа
Подобни кифленски изпълнения изобщо не ги обичам
Мога само да ти кажа аз какво щях да направя -да отида при шефа най-културно и да му обясня, че от тук нататък да не тълкува промяната на отношението ми лично, има си причина, като ще кажа каква - т.е. ревнивата приятелка! Не искам да се вкарвам между шамарите и затова съм избрала това, като най-добрия изход. Може би ще поизчакам приятелката - ако продължава да нарежда ще отида и при нея и ще я попитам какъв й е проблема. За мен това е най-добрия начин, за да излезеш с вдигната глава, без да създаваш грешно впечатление, сега другите какво мислят и биха направили те си знаят
А това, че родителят ти е казал, показва един вид доверие, което даже е много хубаво за теб
Аз не съм наясно с теб ама до колкото разбрах си психолог (ако не греша - но във връзка с празника така реших), така че сигурно си по-наясно от мен с поведението на хората
Изобщо не се кахъри, хорските усти не можеш да запушиш, нито злобата им
П.П. А относно това, че все пак те е придружил на празника - явно си му симпатична като човек, иначе винаги щеше да намери оправдание, така че това затруднява приятелката да те "очерни" и пред него
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #92 -:
април 11, 2013, 06:19:37 »
Добро утро! Днес за малко да се оспа, сладко си сънувам и така не ми се ставаше
Много се изморих последните дни, поне мина, другата седмица ще видим резултатите, сега следва латинския
той ми е по-приятен, но се иска пак да седнеш и да отделиш време.
Хубав и слънчев ден ви желая! Тук е мокро и валящо, но на мен не ми променя настроението
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #93 -:
април 11, 2013, 07:32:18 »
http://www.youtube.com/watch?v=SgM3r8xKfGE
Поздрааааааааааааав
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #94 -:
април 11, 2013, 07:53:24 »
Добро утро на всички!
Езра
, благодаря за кафето!
Мариелка
, страхотен поздрав
nadelina88
, включвам се в твоята тема да изкажа съчувствие и подкрепа, защото, за съжаление, мен ме поставиха в същата ситуация. И преди съм разказвала колко точен шеф имам. Той е доста влиятелен в града и съответно има по-млада съпруга, която от самото начало не ни харесва с колежката - просто сме й трън в очите. Та с проблемите покрай татко, нали се наложи да дарявам кръв, за да компенсирам за него и ми дадоха бележка за 2 дни, които са извън официалния 20-дневен отпуск. Понеже въпросната дама напоследък отговаря за сметки и отпуски, веднъж дойде при нас по друг повод и ми сподели, че тези 2 дни се вземали от официалния отпуск, а не са извън него. Това го каза съвсем ясно пред колежката. Съответно аз си замълчах на момента, понеже нямах доводи, но после проверих закона и намерих конкретния абзац, който доказва, че имам право на 2
допълнителни
платени дни за кръводаряване. За да не я безпокоя по тел, й написах един съвсем добронамерен и културен имейл, в който даже се извинявам, че не съм изяснила въпроса по-рано. Не ми беше отговорено. На първия работен ден от новата седмица, шефът ми (който до сега ме уважаваше безкрайно много) дойде и започна да ми държи тон, абе направо ми се караше назидателно как може да изпратя такъв неуважителен имейл и да подроня авторитета на съпругата му и че тя е ОТРЕКЛА това, което пише в него. Шефът беше доста обиден, понеже го прие, че това е знак на недоверие и подигравка от моя страна - "как може да си мисля, че ще ме прецакат с 2 дни", му бяха думите. Аз отново се извиних културно, че не ми е бил разбран имейла и му обясних какво точно е станало във въпросната ситуация, но той естествено вярва на жена си. И сега иди че се обяснявай!
От тогава отношенията са ни доста обтегнати, той се държи доста по-различно, товари ме с много повече работа, като ми я дава 30 мин. преди края на работния ден. Жена му после дойде и даже не ме погледна в очите, докато аз се извинявах за "недоразумението". Това доказва, че й е гузна съвестта.
Яд ме е само, че заради такава случка ми се провалиха прекрасните отношения с шефа ми. Сега все едно не ме взема на сериозно
Е...наоплаках ви се и аз
Иначе пожелавам денят да бъде все така слънчев, както е в момента при нас!
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #95 -:
април 11, 2013, 08:00:22 »
Иве, то при мен последният път така ни съкратиха- жената на шефа дойде на оглед , след като шефът беше разрешил повишаване бройката на персонала ми, за да може да почиваме нормално. Дойде, огледа ни чантите ботушите и палтата, позеленя, не й харесахме явно че не сме някакви парцали, както се е надявала ( а всички знаят че мъжът й все скитосва), неможа да ми намери кусури на обекта и как го поддържаме с моята кума и си тръгна супер бясна без да каже дума. 2 дни след това, шефът мина като насран заек . без да ни погледне, ни се извини и каза че сме съкратени всичките.
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #96 -:
април 11, 2013, 08:22:42 »
Цитат на: emmmmmy в април 11, 2013, 08:00:22
Иве, то при мен последният път така ни съкратиха- жената на шефа дойде на оглед , след като шефът беше разрешил повишаване бройката на персонала ми, за да може да почиваме нормално. Дойде, огледа ни чантите ботушите и палтата, позеленя, не й харесахме явно че не сме някакви парцали, както се е надявала ( а всички знаят че мъжът й все скитосва), неможа да ми намери кусури на обекта и как го поддържаме с моята кума и си тръгна супер бясна без да каже дума. 2 дни след това, шефът мина като насран заек . без да ни погледне, ни се извини и каза че сме съкратени всичките.
Олеее, това вече е БРУТАЛНО!
Нямам думи просто! То бива липса на професионализъм, ама чак пък толкова! Как може да не оценяват кадрите си, които работят качествено и усърдно, само и само да задоволят поредната прищявка на жена си! Ами аз съм обречена ако ме съкратят от тук. Просто в Габрово няма големи шансове за развитие в тази сфера
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #97 -:
април 11, 2013, 08:56:23 »
Привет, прекрасни дами!
Благодаря на всички, включили се към моя рожден ден
. Много ви са хубави пожеланията и им се радвам от сърце.
Еми
, сватята има годишнина, става на 65 и е редно да има по- специален подарък. Хаха, преди малко се обадих да и честитя, та и тя ми се похвали, че са я "изненадали". Но е наперена шопкиня и се справила много добре - вчера и се обадили за потвърждение на адрес и час за доставка за тортата, пък тя казала, че ще отиде да вземе сама "изненадата". Хубаво ги изненадала, като вместо торта взела няколко кутии шоколадови бонбони и пакет кафе за същата цена, за да си почерпи гостите
nadelina88
, това учителите са леко повредени хора. Три години бях в такова гнездо на оси и не е за разправяне, колко сложни са отношенията. Имахме 3-ма от мъжки пол - директор, учител по физическо и учител по практика и колежките даваха мило и драго да се докопат до тях. Да не говорим за силната и неравностойна конкуренция от страна на ученичките
.... Пък ти баш директора си "хванала", няма да ти го простят и другите учителки, не само приятелката. Моето спасение беше, че водех предимно мъжки паралелки и нито учениците, нито родителите показваха особен интерес към учебния процес. С две думи, или свиквай, че ще имаш удари под кръста, или ......ще си тровиш излишно нервите.
Прекрасен ден на всички!
А, появили се други, аз докато се наканя да публикувам. Момичета, не се притеснявайте! Като остареете, жената на шефа вече не е проблем
.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #98 -:
април 11, 2013, 09:03:53 »
Цитат на: svekarva в април 11, 2013, 08:56:23
А, появили се други, аз докато се наканя да публикувам. Момичета, не се притеснявайте! Като остареете, жената на шефа вече не е проблем
.
Явно ще трябва да чакам този момент, за да си намеря работа, която да задържа повече от три години...
нейсе, пък на първата ми раб имах 3 шефчета- млади. Само даваха различни нареждания и после ми се караха :"ама ти защо слушаш негооо, аз не съм ли по-авторитетен?" третият пък идваше само за да се напие с кола и да усмърди тоалетната, не знам защо бе решил че трябва да ходи в офиса по голяма нужда
. Накрая ги оставих да си се карат сами и си подадох оставката. И без това, дори за тогавашните времена, заплатата беше 180 лв
, а работата- 3 длъжности едновременно.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #99 -:
април 11, 2013, 09:18:20 »
Привет, сладурки
Интересна тема сте подхванали, сигурна съм, че всяка от нас има доста такива истории, включително и аз, обаче жестоко много ми се спи и въобще не мога да включа по темата още
Иначе като по-малка бях доста нахакана и наперена и такива неща не търпях, хич не ми пукаше, отивах и им блъсках молбата за напускане
Сега като по-дърта съм се кротнала ... не е забавно да порастваш - само грижи и проблеми и разни зависимости, налага се да търпиш хиляди неща, които не са ти по вкуса
Повече ми харесваше като бях малка и наперена и не търпях такива простотии
Активен
emmmmmy
«
Отговор #100 -:
април 11, 2013, 09:31:07 »
абе то човек ако има гръб
, материално, примерно рента или богато семейство,може да си позволи и на по -дърти
години да си отстоява правата. А не като мен, ем се репча, ем си търся правата, ем после трябва да стягам каиша и да свивам бюджета като ме махнат като твърде неудобна.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #101 -:
април 11, 2013, 09:53:29 »
Хаха,
Емчо
, и аз чакам да се появи някой незнаен роднина, който да ме посочи за наследница на несметно богатство, ама нейсе! Дано, дано, ама надали
В нашия град знаеш ли колко лентяи има, дето по цял ден си нямат работа и се чудят само на кое кафенце да седнат. И всичко това, благодарение на дядовците и бабите им, които са имали късмета да имат земи на Варната
Активен
emmmmmy
«
Отговор #102 -:
април 11, 2013, 09:58:45 »
виждала съм ги, да! И се чудех как толкоз млади хора, пък по кафетата все.ама нали е моренце, ясно е как става. е, аз нямам този късмет да съм родена там,ама не се оплаквам.радвам се че имам покрив над главата, пък кафетата и без това не съм им фен.
чета сега една книга на Ошо, не съм вярвала че някога ще подхвана този автор,но сега се убедих че човек не бива да е предубеден без да проверил сам.
Активен
casky
Баш Майстор
Публикации: 1557
«
Отговор #103 -:
април 11, 2013, 10:35:19 »
Добро утро лейдис
Подхванали сте "любимата" ми тема
Иве
и при теб е кофти. Мисля, че ако си беше отишла про шефа нямаше да е така...щеше да я изпревариш и да не й даваш доводи, ама свършена работа...
В БГ всичко е възможно, защото няма ЗАКОНИ! Аз лично съм като
Мунчето
, ама още. Изобщо не се занимавам и не чакам да ме пъхнат в интригите си. Веднага отивам казвам каквото имам и ти оставям да си живеят живота. Но последната работа имах една, която беше много "близка" с шефовете и сама се беше назначила като под-шефка на всички. Така се опитваше да ме действа още от начало, каквото и да направя ако е хубаво тя го е направила, ако сгреша ме слага на разстрел. А в момента, в който трябваше да ме обучава не си мръдна пръста, самообучавах се... Та един ден, като вече дойде лично на бюрото ми да ми обяснява колко съм "некадърна" и "нощо не разбирам" отидох направо при директния ми ръководител, който пък е още по-гъст с шефовете (който я траеше още по-малко от мен) и му казах, че ако въпросната продължава да ме трови директно напускам. Не съм си напуснала работата заради тях (бях напуснала Джеф, управител, точно заради тази фирма и те ме чакаха един месец за предизвестието) някой да ме унижава и да ми обяснява как нищо не мога и ако искаше да мога повече, да си беше направила труда да ме научи на нещо, не сама да цъкам и бъркам докато им разбера програмите и т.н. Така я насмете тая после, че почти я разрева. Попитал я каква ми е тя, че да ми дава заповеди и че аз съм там заради тях (а аз правех едни справки точно на шефовете и като им хрумнеше нещо всичко трябваше да се направи, без значение КАК). После тази въпросната едва си вдигаше главата като минаваше край мен.
Имам хиляди примери, ама няма да ми стигнат 30 страници в темата
тук в БГ се съкращава за ден, така че аз лично съм не се учудвам от нищо, ама до сега не са ме "прецаквали". А като ни съкратиха накрая (от същата фирма) така им завъртях нещата, че поне и останалите си взеха парите до стотинка (осигуряваха ни на по-малко много ясно). Идват и искат предизвестие с дата месец по-рано. Веднага им вкарах схемата, че ще разпиша след като видя всички останали пари, които трябва да взема допълнително (не тези които се декларират по карта). Бяха за два месеца, нали има и един назад. Отделно първо искаха да ни освобождават по взаимно съгласие, защото не си били обявявали намаление на работата и т.н. не знам си къде (което мен слабо ме вълнува)
тук е една разорана нива, точно за това го казвам
И всеки си прави каквото си знае, защото има вратички на всякъде, а големите фирми си имат "обучени" счетоводители точно за това...
Сори за дългия пост
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #104 -:
април 11, 2013, 10:45:00 »
Хах,
casky
, ръководителят ти добре я е наредил тая
А относно моя казус - едва седмица преди случката лично шефът ни каза изрично да се обръщаме към жена му по въпроси с отпуски и болнични, защото той е изключително зает да се занимава и с това...Та затова и не отидох при него. И аз малко ги търпя такива, но както каза Муунчето, остаряваме и помъдряваме и трябва да си пазим мястото, защото аз например, от време на време помагам и на нашите с пари, и няма каки, за съжаление! Винаги съм вярвала, че за такива особи (които си имат всичко, а се чудят как да ти отровят живота) си има специално място в Ада
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...