Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

юни 09, 2025, 11:23:34

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Усмихната априлска седмица 08.04 - 14.04  (Прочетена 56156 пъти)

m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: април 10, 2013, 10:31:27 »

Панда, супер изкушаващо изглежда, нали? И на мен ми потичат лигите като я гледам тая закуска 1tongue И аз ти пожелавам страхотен ден на теб и на всички give_rose
Свекърва, завидях им на колегите ти, че са намазали от почерпката Wink

Днес както ми е весело и леко на душата, нещо не ми спори с координацията. Вече имам няколко опита за пребиване /за сега неуспешни слава богу blum/, изтървам, събарям, а с нож в ръка съм най-опасна /но то това си е и по принцип Wink/ .. дано оцелея до довечера да се прибера цяла Girl_hide
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: април 10, 2013, 11:26:47 »

Добър ден smile

Свекърва, малко на патерици, честит рожден ден! Пожелавам ти да си най- вече жива и здрава, много обичана и обичаща и щастлива give_rose Айде в събота да си направите един голям купон и да ни разказваш после как сте си изкарали.
Най- после грейна това слънчице, от кога го чакаме. Време е за разходки, за това днес мислим да направим една дъъълга разходка с мъжлето, че и без това имаме малко нужда от раздвижване.
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: април 10, 2013, 11:43:48 »

Свекърва, с тия сухи цветя ме уби ! Ама и твоите хора са скрити лимонки, поръчали тайно тайно  danceg
Във връзка с твоята зодия, една статия за днешния ден, астронасочена:

https://www.facebook.com/notes/%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE-%D1%84%D0%BE%D0%BA%D1%83%D1%81/%D0%BA%D0%BB%D1%8E%D1%87%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D1%83%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B2-%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BD/599105593434123

И един интериор :

На мен освен Росита ми се губят и други хора оттук, защо не пишат sad ?
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: април 10, 2013, 12:02:02 »

И да подсетя софийките дето четат тука, да не се ослушват, а да се записват за софийската среща в темичката й! beating tease
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: април 10, 2013, 13:06:56 »

Емчо, много заплашително подкани момичетата в софийската тема Wink
Интериорът е в унисон с времето днес danceg Много ми харесват кръговете и квадратите, които присъстват навсякъде - като лабиринт е като започнеш да ги търсиш. Благодаря и за статията give_rose Аз лично ще си пожелая абсолютно всичко изброено, иначе какъв овен съм! Wink
Следобед съм станала още по-щастлива danceg Проектът за кухнята е готов!!! yahoo Поръчах си и едни кецове, даже опаковани като подарък ще ги пратят, нали ще са подарък Wink
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #80 -: април 10, 2013, 13:24:37 »

Добър ден give_rose
Минавам да се разпиша blum
Свекърва, в събота ще е купона, а danceg blum
Мунче и аз съм с много добро настроение yahoo Като напече и живота ми се оправя biggrin Хич не обичам да ми е мрачно и студено....
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #81 -: април 10, 2013, 13:45:24 »

Хихи, Еми, този ключ на невинността ще ме озори да го намеря Wink.
Да, с цветята голяма тайна падна Wink. То си има продължение работата. Започвам още от преди три дни, когато снаха ми поръчала от Хамериката по този сайт цветя за мен и торта за майка си /сватята има утре РД/ от името на двамата. Сега, дали ни е разместила, друг въпрос, защото сватята е с висока захар, сватът също не бива да яде сладко, карай Wink. На мен, на 8-ми ми се обади един женски глас с шопски акцент и протече следният разговор. "Вие ли сте г-жа Ф......, обаждам се от Едикой си цветарски магазин в София, да потвърдите адреса си, че утре имаме изненада за Вас!" "Каква изненада?" - все пак може цветарски магазин да ме изненада, ако вместо цветя ми донесе я кола, я хладилник Wink. "О, това е тайна, но сигурно се досещате!" "Ами, да /мина ми през ума, че имам рожден ден на следващия ден/...Да ми кажете кой е подателят?" "Не, нека това остане изненада!" Вече разказах, как в офиса дойде млад мъж с огромен кашон. Кашонът беше от готварска печка, облепен с тиксо и с надписи СПЕШНО, ЧУПЛИВО, ЖИВО! Момъкът се измъкна много бързо, защото загубил време, докато ме намери. Това живо доста ме стресна, ама с един огромен нож и доста усилия, под подсвиркванията на колегите, измъкнах въпросната икебана, добре уплътнена с хартия, че да не мърда. Хартията изхвърлих, защото вероятно точно там е било живото  Wink. В интерес на истината, в кашона имаше фактура, но като подател се мъдреше името на цветарския магазин към съответния куриер. Малко след това ми се обадиха децата да ми честитят и казаха, че нямало как да ми оставят картичка. Хм, това почти не го вярвам, защото съм пращала цветя и винаги е можело да напиша и текст към поръчката. Снаха ми каза и за тортата и че щом потвърждаването на адреса е практика, няма как да не "изненадат" и майка и предварително.  danceg Така, момъкът с кашона, започнал да разпитва за мен от края на улицата, после по стълбището молил да му държат вратата отворена, после започнал пак да пита, защото секретарката не си била на мястото и не знаел къде точно да го остави....Абе, куцо и сакато разбрало, че нещо ми се носи тайно и лично  Oh my ... danceg и ми се дигна рейтингът за кратко време.
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: април 10, 2013, 13:50:54 »

Свекърва...голямо шоу е било! Поне е спомен за цял живот. Икебаната може да я забравиш, но изенадата едва ли!
Муунче покажи нещичко от проекта ако не е много таен!  blush
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: април 10, 2013, 14:15:08 »

Хаха, свекърва, направо с глас се смях на "да потвърдите адреса си, че утре има изненада за вас" funnytooth lol Xixixi Аз веднага щях да ги посъветвам да не "изненадват" по тоя начин клиентите си beating Определено ще запомниш тия 59 Wink
Пънки, проекта не сме го виждали дори ние още, вероятно утре ще успеем
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: април 10, 2013, 16:24:45 »

Свекърва, нямаше каквато съм злоба днес, да не забележа, че на майка й торта, пък на теб -букет. Е не можеше ли просто да са ви еднакви подаръците? Пък и с картичка да са? Не съм свекърва, ама май днес подхванах да ям снахите blum
А тия пък от тоз магазин са много прости, мен са ми носили букет изненада наистина, никой не ми се обади да потвърждавам адрес, така разбира се че не е изненада shok
Аз днес влязох в един общарски магазин за памук и цедка за кофата и си излязох с памук и 2та цвята неонови лакове, които търся от седмица girl_impossible Girl_sing .Не съм предполагала, след като избродих целия нет, че ще намеря неоново жълт лак на такова място, последният който ми предлагаха беше 17 лв angry . Та голЕма домакиня се извъдих- пратиш ме за хляб, върна се с чанта bigthanx Aviator
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: април 10, 2013, 16:29:53 »

funnytooth, Еми браво, сега се лакирай с новите лакове и кажи, че неможеш да вършиш домакинска работа и си готова. Тамън ако се лакираш сега в събота щи ни го покажеш  blum Wink
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: април 10, 2013, 16:39:58 »

ааа, сега съм с розов перлен със сребриста черта. Добре, заради теб в събота с неоновия жълт  danceg
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: април 10, 2013, 16:43:23 »

yahoo Благодаря!
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #88 -: април 10, 2013, 21:03:21 »

Здравейте и от мен.

свекърва, честит рожден ден на патерици. Желая ти да бъдеш жива и здрава, което е най-важното, и много щастлива и обичана още дълги години! Голямо шоу наистина е била изненадата ти! И все пак много положителна емоция! smile

Аз исках да ви се оплача от нещо, за което ме боли и не знам какво да мисля... Директора на училището и аз сме приятели по принцип, не толкова близки, ама пак в много добри отношения. На празника на психолозите го поканих да излезе с мен и да сподели празника ми. На другия ден приятелката му, която е учителка в училище, ме хвана да ми се кара, че съм излизала с него, че тя не го пускала, как можело да не й звъннем... После ми писа във фейса (както никога не е правила) и започна да ми се прави на много близка приятелка и да ми споделя колко здрава и романтична връзка имат с него, на което й показах, че се радвам искрено, защото и аз имам такава. Но днеска дойде най-уникални удар - една моя родителка каза, че тази въпросната женица е изразила мнение за мен пред нея, че не си върша работата и че не ставам. И ме е нарекла не по име, а "тази младата, която назначиха". Направо  не знам... Как може да има толкова зли хора?! Започва да ме е страх да не си промени и директора мнението за мен, а и всички колеги - та тя ме е солила пред моя родителка (а те са хората от които искам признание)!!!! sad

Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: април 10, 2013, 21:49:28 »

Много неприятна ситуация. За съжаление ние жените сме доста зли същества и във всеки колектив с повече жени се получават такива ситуации. Аз имам опит като учителка, само за педагогическия ми стаж. Там имаше една учителка, която точно ни казваше, че ако ни назначат някъде, да внимаваме, защото веднага всички ще са срещу нас. Или пък както казваше класната ми - кошер с оси. Горе главата, стискам палци да се оправите smile
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: