Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

юни 24, 2025, 08:52:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Усмихната априлска седмица 08.04 - 14.04  (Прочетена 56545 пъти)

casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #105 -: април 11, 2013, 10:48:13 »

Аз явно няма да помъдрея скоро  biggrin А за ада то така, ама докато отиде в ада ще ти направи на теб ад на земята diablo

Отделно по мое наблюдение ако не "секнеш" нещо в началото, после набира инерция и може да стане неудържимо, така че не чакам този момент...

Разбира се не правя селски скандали biggrin Аз още докато постъпя на работа съм на ясно на кой и колко съм симпатична и до колко мога да се "разпростирам". Даже още на интервюто си преценявам хората и ако не ми харесват (т.е. ми иглежда подли, лицемерни, двулично и прочие), изобщо не се пъхам. Както съм казвала и преди - до сега "кофти" шефове съм нямала, но индивиди с "амбиции" винаги има...
« Последна редакция: април 11, 2013, 10:51:28 от casky » Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: април 11, 2013, 11:17:33 »

http://www.youtube.com/watch?v=SgM3r8xKfGE

Поздрааааааааааааав
мерсиии
ето и от мен нещичко
вери импортант Папой http://www.youtube.com/watch?v=LgddeJ6CMDI

Така е, жените са коварни в повечето случаи, радвам се че имам мъж шеф (да не казвам голяма дума, но се разбираме, нали е като мен скорпионче  blum blum знаем се)

На варненките пожелавам приятна среща, аз съм на работа и няма да мога да дойда  good
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #107 -: април 11, 2013, 11:37:42 »

Така, така.....Аз само на един шеф арабин скокнах и много съжалявам. Човекът толкова се обиди, че после напуснах. Само като си спомня как си позволих /според мен заслужено/ да повиша тон, че и да тропна по масата, нещо недопустимо в очите на човек от онези страни, направо ми става гадно. Имам някакво грешно вродено отношение за почит и уважение към шефове, учители / преподаватели и други ръководни органи и не съм влизала в пререкания. Може и да не се е налагало, надявам се. Но и шефовете май ги е страх да ме "прецакват", с изключение на гореспоменатия арабин, ама то бизнес етиката им е такава и е трябвало да постъпя по съвсем различен начин. Така се случва, че съм винаги на пряко подчинение на най- главния и няма как да ми въртят номера. ОбАчЕ, където отида и с мен закриват предприятието blush. Хаха, сега се моля поне да стигна до пенсия и си натискам парцалите.
Имала съм две жени шефки, шапка им свалям. От едната много съм научила и все още поддържаме връзка.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: април 11, 2013, 12:03:46 »

айде на обяда Wink
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: април 11, 2013, 12:08:08 »

Аз за сега да чукна на дърво, на такива шефове не съм попадала. Все са били коректни към мен. Даже много се зарадвах като на настоящата ми шефка, и казах че ще имам бебче, веднага ми намери по лека работа, намери ми заместник и сега никой не ме търси за нищо от работа. Само се надявам да е толкова коректна и като се върна и да ми намери работа, а не да се съкращаваме!

П.п направо ще спра да я чета тая тема...само вкусотии черпите, пък аз тия дни нищо не мога да хапна /без да го варна/ и ме гони един глад! girl_impossible
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: април 11, 2013, 12:13:11 »

пънк, още малко и ще ядеш каквото ти душа сака!
то и аз съм  гладна днес, ама съм на плодов ден и няма да отстъпя да ям друго ( поне аз така си мисля де ) pardon
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: април 11, 2013, 12:14:37 »

При мен и в сегашния "колектив" имаме една, която се мисли да предводителка на стадото и лична клюкарка на шефа Wink Та тя като си науми, че не харесва някой и започва да му поставя неясни задачки без да му обяснява и го забърква в едни каши ... След това всичко се докладва най-подробно на шефа /естествено, нищо общо с истината/ и така извърта нещата, че се изкарва винаги светица и че всъщност му помага на въпросния натопен, ама той явно нещо не става за тая работа Wink Отначало беше се захванала с мен, но след като разбра, че не й е работа да се захваща с мен и след като обясних на шефа ситуацията/ситуациите, в които се опитва да ме поставя, на него му стана ясно от къде идва проблема. Сега е много смешна в реакциите си с новия колега, който явно я дразни и съм сигурна, че вече му крои пъклен план diablo Ама аз я разбирам милата женица - като чувам за живота й от самата нея, като знам как изглежда /облича се "младежки", а това изобщо не подхожда на фигурата и годините й/, как се държи като най-голямата хлапачка и оглася целия търговски център с писъците си/разбирайте смях/ ... та какво друго й остава, освен отчаян опит да привлече вниманието към себе pardon

Еми, обяда е страхотен, напомни ми, че не съм обядвала, веднага отивам да поправя тази грешка Wink А ти защо си на плодов ден? Да не се опитваш да изчезнеш физически? Wink
Пънки, съчувствам ти за състоянието. Изпитвала съм нещо подобно, когато съм болничка - хапва ми се, обаче само като си помисля за нещо и bad
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: април 11, 2013, 12:18:34 »

хахаа муун, не напротив- опитвам се да си възстановя реда в организма след дългата зима, в която тъпках каквото се сетиш.... последният път си изядох кекса сама, преди да се прибрал мъжът да опита и ми се наложи да направя втори... girl_impossible
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #113 -: април 11, 2013, 12:24:45 »

Един човек с власт може много да помогне и да я ползва в положителна посока, един човек без акъл може много да стъжни живота на хората около и под себе си. Затова както от всяко дърво свирка не става, така и от всеки човек шеф не става. Защото има такива, които като им дадеш "кокал" и го ползват, за да задоволяват личното си его и липсата на самочувствие, а властта е отговорност, не оръжие!

Пънк още малко и "резултата" ще е налице yahoo Нямам търпение да видя дали е момък blum
Активен
svekarva

« Отговор #114 -: април 11, 2013, 12:56:34 »

Аз нали ви се похвалих, че снаха ми ходи на курс за фотографи, по последна хамериканска мода. Ето една от последните и снимки - известните вишневи градини във Вашингтон.

* wa_n.jpg (61.72 KB, 672x448 - видяно 230 пъти.)
Активен
svekarva

« Отговор #115 -: април 11, 2013, 12:58:58 »

Аз да не остана по- назад, с прост фотоапарат щракнах черешата пред прозореца на офиса Wink. Снимката ми е необработена, нямам време да си поиграя за по- добри цветове.

* 4ere6a.jpg (53.38 KB, 646x485 - видяно 221 пъти.)
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: април 11, 2013, 15:29:44 »

Здравейте и от мен! Малко късничко се включвам днес, но то беше едно бягане shok
Не вярвах, че е толкова трудно в България да си възстановиш здравните права и да си избереш личен лекар. Спряха ми тока направо. А на който и да се оплача, все ми казва, че още нищо не съм видяла, представям си какво още ме чака. Та както и да е сега пък трябва да си търся акушер гинеколог, който да проследи бременноста ми, но се оказа, че повечето които проследяват не израждат и съм малко  crazy от ровене из нета.
Еми, тия калинки ги правих за Нова година, ама моите станаха доста по некадърни. Даже не са много калинки, защото едвам закрепях маслинките, които им служат за точки и накрая направо ги налепах с бели точки от майонеза laugh
 Ето ги полукалинките:

Ама виж пчеличките ми се получиха много добре. Черпя ви с тях give_rose
Активен
svekarva

« Отговор #117 -: април 11, 2013, 15:50:14 »

О, AliTia, спомням си, че щеше да ги правиш. Много са хубави и калинките и пчеличките!
За здравните права е трудно да бъдат възобновени, ама и да бъдат прекратени не е лесно  Wink. Хубаво, че от тази година става и по пощата от чужбина....
Лекар, който и да следи бременност и да изражда трябва да търсиш първо от болниците и после да видиш дали има частен кабинет. Нашите майки така правят.
Активен
mynicheto
Сватбар
Публикации: 234

« Отговор #118 -: април 11, 2013, 21:46:46 »

Здравейте и от мен!  От два дни не съм се отбивала да видя как сте smile при мен няма нииищо ново sad нещо вчера нямах настроение за нищо,  а тази вечер изведнъж ми прилуша и хич не се чувсвам добре,  та вече съм в теглото на топло ... нямам навик да си гягам преди 2 вечерта и на дали ще мога да засоя,  но поне си лежа sad
Между другото днес гледах Мисия Лондон... голяма боза!  Хич не ми хареса направо насила го изгледах ....
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: април 11, 2013, 22:00:35 »

Тази вечер се сетих, че отдавна не съм мяркала много от момичетата, които готвеха сватба за 2012... сетих се за изтрещялка...

Аз днес си починах малко, малко подредих (онзи ден правихме малко почистване с мъжО, беше ми много приятно и забавно  blum всеки с някаква задачка). Утре съм на работа  crazy  хубава вечер  CHEERS
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: