Църковен брак - 6
SummerMoon:
Тя изобщо не желае да се кръсти...Много сериозно обмисляме дали да нямаме две кумски двойки - една за подписването, и една за църквата, хем няма да има обидени, че имаме много желаещи :huh:
Alia89:
Цитат на: SummerMoon в януари 11, 2016, 11:24:19
Тя изобщо не желае да се кръсти...Много сериозно обмисляме дали да нямаме две кумски двойки - една за подписването, и една за църквата, хем няма да има обидени, че имаме много желаещи :huh:
И аз съм си мислила за други хора в църквата, но така пък няма ли да е тъпо спрямо кумувете? И в ресторанта реално с коя двойка ще сте на една маса?
djosi:
Alia89 ако вашият кум/а иска може да приеме християнска вяра, което не вярвам. Другия вариант е в църквата до вас да застане някои близък и така..
SummerMoon , ако бях на вашето място щях да ги сменя кумовете, колко и да са ми близки.. Да е казала в самото начало и да не са приели.. Наистина в ресторанта, кои ще седне до вас..
:offtopic: не разбирам хора, които приемат да са кумове, а не искат да поемат отговорност..
addicted_to_u:
Ситуацията е неприятна,но моят братовчед бяха в гражданското свидетели,а в църквата бяха друга двойка -така бяха поискали младоженците.Ами според разказите е било доста забавно и не е имало проблеми,всички са си били и на една маса-6 човека. Но това е било казано в началото и не е имало място за сърдене,та ако много държите и това е вариант,стига да няма проблем.
nansita:
Alia89, ние бяхме в такава ситуация и решихме да няма църковен брак. Но нито аз, нито съпругът ми сме искали такъв брак.
Иначе е вариант само единя кум да бъде вписан в свидетелството, но пък ако е с друга религия, то и в църквата не е ОК да го карате да влиза.
Или сменяте кумовете, или се отказвате от църковен брак, или имате и други кумове. :)
Навигация
[0] Списък на темите