Църковен брак - 6

<< < (85/90) > >>

always_and_forever:
Понеже нашите кумове не бяха кръстени, изрично ги попитахме дали са съгласни да се кръстят, когато им казахме, че искаме те да са ни кумовете. Добре, че се съгласиха, иначе трябваше да търсим друг вариант. Аз много държах на църковния брак, добре че се наредиха нещата.
Аз бих се насочила към някой друг. Хич няма да се занимавам да убеждавам който и да е. Ако иска ще го направи, ако ли не, няма да е кума и толкова.  =]

svekarva:
Може църковният брак да е в друг ден, с други кумове, след сватбеното тържество.

SummerMoon:
Цитат на: Alia89 в януари 11, 2016, 11:32:07

И аз съм си мислила за други хора в църквата, но така пък няма ли да е тъпо спрямо кумувете? И в ресторанта реално с коя двойка ще сте на една маса?

Да, малко кофти се получава, но не смятам, че трябва да карам някого да се кръсти, ако не иска. Така че варианти винаги има, важното е да не откачаме толкова.

Cerise:
Цитат на: SummerMoon в януари 12, 2016, 00:47:20

Да, малко кофти се получава, но не смятам, че трябва да карам някого да се кръсти, ако не иска. Така че варианти винаги има, важното е да не откачаме толкова.

Аз пък съм на мение, че църковните кумове и "гранданските" спокойно могат да бъдат различни хора.
Давам пример с нас - ако имахме църковен брак щях да избера една дойка наши пиятели, които са спокойни, не особено светски тип, които наистина вярват в светото тайнство. Което пък не ми е в кореспонд с това да избухват в клуба до 8 сутринта след ресторанта. Та в тоя ред на мисли съвсем спокойно щях да си имам кумове дето да друсат ръченици и да позират за фотосесии и други, които да са ни духовни ментори.

radity85:
Аз не съм привърженичка на църковния брак  :girlhide:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница