Църковен брак - 6
fiibi_bg:
Църковен брак - 5
Църковен брак - 4
ratatui:
Е нова темичка! Записвам се да я следя.
И за да не съм съвсем :offtopic: да попитам някой ходил ли е да си сменя часа в църквата? Ние трябва да го преместим с 30мин. назад и ме е страх дали ще се съгласят? А и мисля да събера смелост да попитам дали може ние да си занесем бокал, а да не ползваме техния.
Нали, ако ние си го носим той си остава за нас, а не в църквата?
cherry_lady1984:
обади се по телефона в църквата и питай,ако няма друг ритуал не би трябвало да има проблем.но се убеди че са те записали правилно,защото аз случайно се сетих да питам за свидетелството за църковен брак,звъннах и добре че го направих че ме бяха писали 1 седмица по-рано. :angry:
а относно бокала-и ние ще носим бокал и мисля и в гражданското и в църквата да си прибера чашите,свещите и другите неща.на мен ми казаха че ще ми трябва 1та чаша от ритуалната зала,да не купувам бокал,но аз размислих.като се обадиш им кажи че държиш да си е твой бокал,мисля че няма да има проблем. :)
ratatui:
Тя църквата е близо, в понеделник сутринта ще отида и ще видим какво ще стане. Надявам се да няма никой след нас, то в Банкя не са се засилили да се женят хората, а и неделя...
А тия що за хора са да те запишат седмица по-рано *crazy* при нас жената дета ни записа написа сваДба, ама както и да е, всеки прави грешки, но да ти объркат часа си е страшничко
cherry_lady1984:
аз тогава сигурно поне 10 пъти казах датата и часа но както и да е!най-добре наистина на място да отидеш и да питаш.а ако за бокала кажат нещо просто бъди по-настоятелна и им кажи че държиш да си е твоя и така.иначе стискам палци и успех в понеделник.ще чакаме отзиви! :)
Навигация
[0] Списък на темите