Взимане на булката - 3 част
Devilment:
Някакви идеи и предложения за малки изпитания за младоженеца преди влизането при булката? Гледах, че се слагат лимони в една чиния всеки написан с различно женско име и младоженецът трябва да изяде всички, докато не стигне до името на булката. Идеята ми харесва, ама нещо не хващам логиката на цялото нещо. Има ли символика? :[
Допълнително да се похваля, че си намерих в bazar.bg халат с надпис булка на гърба, с който ще се размотавам вкъщи докато облека роклята. *YAHOO* Ако някоя друга булка се интересува може да ми пише на лично съобщение.
silviya91:
И аз съм чувала за лимона , другото което гледах наскоро беше на една от вратите шаферките или приятелки на булката карат младоженеца да напише 7 обещания към булката , които ще изпълнява по време на брака :) и вече останалите неща са ясни - пари в обувката на всяка врата :[ 8P
sunny_s:
За парите в обувката силно препоръчвам да са бутафорни, че нашите така си изчезнаха без следа ohmy
lunichkataa:
Аз на моя мъж му бях приготвила шоколад с чили вместо лимоните :)
djosi:
Цитат на: sunny_s в август 26, 2016, 07:44:26
За парите в обувката силно препоръчвам да са бутафорни, че нашите така си изчезнаха без следа ohmy
Парите от обувката ги взима мом/и/чето, което ще стой с обувката..
Парите от кумската ръченица се дават на младоженците за детската стая..
Навигация
[0] Списък на темите