Взимане на булката - 3 част
sunny_s:
Поне те да ги бяха взели, а при нас просто някой ги отмъкна, без право на избор :D
silviya91:
Това за парите във всеки край е различно при кого остават според мен :щ :girl_wink: при нас във Варна остават за булката или поне на тези сватби на които съм ходила sunny-s много неприятна ситуация с изчезналите пари . Сещам се че на сватбата на една приятелка парите бяха бутафорни и на излизане от къщата разпилели всичките пари и бабата на булката силно се притесни събра всичко и ги прибра някъде на сигурно ... После много се смяхме като и разказвахме , че всъщност това не са истински пари ... Горката жена.
di_t:
Здравейте,
ще вземат булката в 14.00ч и младоженците отиват 2часа да правят снимки и фотосесия.Сватбарите какво ще правят пред църквата 2 часа?? се чудя *crazy*
silviya91:
Фотосесията преди ритуална зала и църквата ли ще е ??
А иначе сватбарите какво да правят ,някои хапват нещо на бързо ,други пият кафе .
Намират си какво да правят за 2 часа.На всички сватби,които съм била първо са минавали всички ритуали и после преди ресторанта младоженците отиват на фотосесия.Така е най-удобно ,защото винаги можеш да подраниш малко за ресторанта.
DianaV:
Всъщност четох в един блог на двама фотографи (който впрочем е пълен със страхотни съвети и то от опит), че е най - добре фотосесията да е преди ритуалите, защото със сигурност ще има гости, които направот за ритуалния дом / църквата ще дойдат, а няма да са по къщите ни. Като го обсъдих с нашата агентка и тя каза, че е по-удачният вариант и намаляваме риска ресторантът да не е готов, ако се изсипят хората 1 час по-рано там. :)
Навигация
[0] Списък на темите