Взимане на булката - 3 част
dani_pawlowa:
Цитат на: alexandrova_90 в юли 02, 2015, 07:27:00
Аз ще сложа бутониерите на младоженецът, родителите ни, кумата, кума.. Шаферките, шаферите и останалите ми приятелки, ако не ми писне =]
аз си закичих кумовете, младоженеца, родителите и шаферите (1 момче и 1 момиче). Така или иначе бутониери имаше само за официалните лица. *THUMBS*
nansita:
Цитат на: blizna4kata87 в януари 24, 2016, 18:26:50
Аз съм твърдо за спазването на традициите и мисля, че няма нищо по-хубаво от това да те вземат от бащината къща, този ритуал според мен придава по-тържествен вид на сватбата. Съгласна съм с djosi в днешно време има доста булки, които избират да се върнат назад във времето и да се венчаят с народна носия. *THUMBS*
То няма лошо, ама ако булката и младоженецът са от един град. Представи си една разкатавка на 10 автомобила в колона по магистралата, примерно, ако двете населени места са на 250км едно от друго. :)
blizna4kata87:
Цитат на: nansita в януари 28, 2016, 13:30:22
То няма лошо, ама ако булката и младоженецът са от един град. Представи си една разкатавка на 10 автомобила в колона по магистралата, примерно, ако двете населени места са на 250км едно от друго. :)
Разбира се че става въпрос ако и двамата младоженци са от един град, мен за съжаление няма да могат да ме вземат от вкъщи защото сватбата ще е на 350 км. От домът ми, но това не означава, че ще пропуснем този ритуал с взимането, както едно се форума се изрази " взимането е отживелица и сватбите трябва да се правят по така"
nansita:
Мен поради тази причина ме взеха от хотел. Без музики и излишни суетни, счупени врати (понеже и на това бях свидетел и после младоженците плащаха ремонт в хотела). За мен беше повече от идеално- в тесен кръг, без излишни хора да ни се пречкат.
Pronovias_SP:
Съгласна съм с nansita и моето вземане беше от хотела, в тесен кръг и за миг не сме се колебали да го направим по друг начин. Това ни даде възможност да запазим този ценен момент само за нас, за нашите родители и за нашите кумове, беше страхотно :)
Навигация
[0] Списък на темите