Взимане на булката - 3 част
gucci:
Взимане на булката - 2 част
DVKZ:
Да отговоря на Николета в новата тема :))
Тръгването на булка/младоженец от хотел не е нищо странно, нито ще се възприеме кофти от гостите. Има супер много сватби, при които младоженците например се женят в курорт, а не в родния си град, и нямат друг вариант. Има и много други сватби, при които двойката е от различни градове и така или иначе сватбата е само в един от тях. За мен лично е неразумно да се пътува на разстояние повече от 50 км, независимо дали е лято или зима. Това означава бързане, нерви, изпотен младоженец, ако е лятото, или закъсала някъде кола, ако е зима с нашите прекрасно почистени пътища.
И само да кажа- ние сме от един град, но кумовете ни бяха от друг. В крайна сметка младоженецът ги взе от апартамент на приятел, но по принцип имаше опция в няколко малки хотела да се вземат от там като може да ти организират и скорем кетъринг във фоайе или в ресторант/ лятна градина за посрещането на хората. То реално ти трябва нещо супер малко, защото се стои малко- няколко безалкохолни, бутилка алкохол и някакви дребни хапки, сладки, солети... у нас, където се стои най- много, бяхме взели 4-5 бутилки безалкохолни, имаше мезета, забучени на клечици,за да не вадим вилици, и дребни хапки, и някакви сладки. Основно си наляха по глътка уиски и просто взеха нещо за мезе, половината неща бяха останали... така че наистина нещо дребно вземете
ELCHOOOOOOO:
Ох чудя се кой да поканя при мен при взимането - аз в такива дни много не обичам да ми скачат разни хора по главата - мислех си за две приятелки и майка ми, но нали пък някой трябва да затиска вратата и да ме купуват и се чудех колко души да поканя - има вариант да поканя три двойки близки приятели или пък да им кажа да дойдат непосредствено преди младоженеца,за да не си образувам допълнителни нерви.
Ох знам че има време, но аз съм от типа хора, които обичат да предвиждат нещата - че те при мен и без това са сложнички - защото нашите са разведени и не си говорят и на сватбата ще има цирк ама такъв е живота :-(
bilyana_l:
Елчо, аз мога да ти подскажа, че от гледна точка на снимките е добре да съобразиш колко хора ще викаш, с големината на жилището, от където ще те взимат! :) На мен тези снимки са ми едни от любимите ( в булката, преди вземането), много добре се получават! Ако има обаче много навалица - по-трудно! =] Ако така или иначе преценяваш , че не искаш да става голяма търапана у вас, ще осигуриш по-голямо спокойствие на снимачния екип и резултата ще е по-добър!Въпрос на приоритети! *THUMBS*
ELCHOOOOOOO:
Цитат на: bilyana_l в декември 11, 2012, 13:43:49
Елчо, аз мога да ти подскажа, че от гледна точка на снимките е добре да съобразиш колко хора ще викаш, с големината на жилището, от където ще те взимат! :) На мен тези снимки са ми едни от любимите ( в булката, преди вземането), много добре се получават! Ако има обаче много навалица - по-трудно! =] Ако така или иначе преценяваш , че не искаш да става голяма търапана у вас, ще осигуриш по-голямо спокойствие на снимачния екип и резултата ще е по-добър!Въпрос на приоритети! *THUMBS*
Той апартамента ни не е малък, но аз не обичам в напрегнати моменти много хора да се щуркат напред назад, но се чудя ако кажа 10:00 да дойдат и в 10:15- младоженеца да няма изненади той да дойде преди тях 8P, но си мисля най -много 10 -15 души общо и от тях 7-8 да дойдат малко преди младоженеца че иначе ще има снимки на изтрещяла булка :-)) че малкия ми калпазан е за 5 -ма :danceg:
Навигация
[0] Списък на темите