Взимане на булката - 3 част
videoto:
E все пак нещо ритуално монети в обувката приеми да се пуснат -всичко това си носи своята смволика...
Evriala:
Здравейте момичета,от скоро съм във форума. Реших да споделя мои идеи за вземането на булката.Да уточня, сватбата ще е юни и макар, че има много време до тогава аз вече съм започнала с идеите. Та моят бъдещ съпруг е математик и съм решила малко да го поизпотя.Сватбата ще се проведе в Ямбол, тъй като той е от там, а мен понеже съм от друг град, ще ме вземе от сестра си. Домът им е на три етапа и ето как смятам да го тормозя: най на първата врата ще го чакат двамата ми бъдещи зетъове, и за да го пуснат да влезе ще го накарат да решат някоя задача, за да видят дали ще може финансово да разчитам на него- това е на входа на кооперацийката. На входната врата на апартамента ще го чака мама с метла и сметник и някакъв боклук на земята, та да видим дали ще ми помага в домакинството. На вратата на стаята, където ще се крия ще го очакват шаферките ( сестрите ми ), които ще искат да плаща.
Това, което съм намислила го крия от младоженеца, тъй като искам да го изненадам.
casky:
Звучи супер *THUMBS*
Моя имаше на всяко стъпало въпроси (ние сме в къща) и ако отговори правилно му се даваше бонбон, ако не - лимон :P Ама той май само бонбоните изяде и само веднъж не е познал :P
П.П. И голям цирк - но аз в последствие разбрах, че той лимони без нищо не ядял :D И не знам как съм го пропуснала това, защото ние сме почти еднакви, а аз много обичам лимони даже ей така без нищо си ги хапвам и явно съм го сложила под общ знаменател, но ми беше останало в съзнанието, че обича :P :P :P
Mucka<3:
Хей момичетаааа...страхотни сте :bravo: Casky, много е било забавно при теб :) Горкия ти мъж...ама така е не може живота му да е само сладък...нали сме затова-да им го вгорчаваме ;)
Евриала, и твоята идея е страхотна! Да не му даваш трудна задача на момчето, че ако е рритеснено току виж не успее да я реши ;) Хихи...и аз май трябва да измисля нещо забавно на мойто пожарникарче, но освен да запаля блока друго не се сещам :)
murphy:
Момичета,помагайте с идейки!
Нашата сватба ще е през юни и ми се иска по отрано да измисля нещата около моето взимане :) Намислила съм на всяка врата да има препятствие за моята половинка,докато успее да се добре до мен. Та разполагам общо с 5 врати....И за правилен отговор ще спечели блокче млечен щоколад,а за грешен- черен шоколад.
Малко съм безидейна и ще се радвам на всякакви предложения :)
Навигация
[0] Списък на темите