Взимане на булката - 3 част

<< < (8/65) > >>

milenuity:
Момичета, аз съм решила да не ме взима. В съзнанието ми си представям как баща ми ме води към него и как той ме вижда като булка за първи път..и как се гледаме докато вървя към него (ритуалът ни ще е изнесен, дано времето да е хубаво! :).) И той не е много запален по краденето. Мислите ли, че това е скучно?? Някак си, много ми е предвидимо цялото взимане...той идва, не го пускаме, после плаща и така...И това с плащането някак си не ми допада...

Какво мислите? Кумовете като че ли се поразочароваха, че няма да ме краде. Но все пак - сватбата трябва да си е нашата приказка, както ние си я представяме.

artemida777:
milenuity, много хубава идея. В никакъв случай няма да е скучно, даже е по-оригинално от стандартното "крадене". Предполагам, че на гостите ще им направи хубаво впечатление, дори да има разочаровани, най-важното е на вас да ви харесва. На мен ми звучи много романтично @}->--

Мариелка:
milenuity, направете го както на вас ви харесва ;). Не съм съгласна с теб обаче, че взимането е предвидимо- толкова истории съм прочела във форума и мога да ти кажа, че една с една не си приличат. На мен например много ми харесва идеята да не се дават пари, а шоколадчета във формата на монети (от онези с жълтия станиол).
Според мен взимането на булката е голяма емоция,както за младоженците, така и за най-близките гости и не бих го заменила за западния вариант.
Щом не ви е на сърце обаче, просто не го правете, няма какво да се чудите @}->--

milenuity:
благодаря ви за коментарите, момичета :). Аз напоследък съм кълбо от емоции и стрес, и дори нещо такова като взимането, което принципно не би трябвало да ми създава някакви притеснения, ме прави бръм :)  *crazy*

Tonina:
Цитат на: milenuity в февруари 22, 2013, 03:05:32

Момичета, аз съм решила да не ме взима. В съзнанието ми си представям как баща ми ме води към него и как той ме вижда като булка за първи път..и как се гледаме докато вървя към него (ритуалът ни ще е изнесен, дано времето да е хубаво! :).) И той не е много запален по краденето. Мислите ли, че това е скучно?? Някак си, много ми е предвидимо цялото взимане...той идва, не го пускаме, после плаща и така...И това с плащането някак си не ми допада...

Какво мислите? Кумовете като че ли се поразочароваха, че няма да ме краде. Но все пак - сватбата трябва да си е нашата приказка, както ние си я представяме.

milenuity  , направете си го както на вас ви се иска и не се притеснявай. В много държави е така и пак е емоционално. Аз в началото бях категорична, че не искам да ме взимат от нас, но седмица преди сватбата промених "програмата" (типично в мой стил  :P ). Добре че беше една съфорумка да отреагира мълниеносно и да ми помогне. В никакъв случай обаче не исках да разкарвам гостите по "обекти за вземания"  ;) , не исках атакуване на врати и т.н. Той дойде да ме вземе заедно с родителите си, сестра му с годеника си и кумувете. Естествено и със страхотните музиканти (облечени в красиви народни носии) от съфорумката ни Пантерка. Препятствието му беше едно тържествено обещание, което трябваше да даде пред вратата на булката на висок глас (нещо като клетва пред Родината :)  ) Аз обичам да пиша и нещата в "списъка" бяха ориентирани към мен - естествено всичко това беше с много чувство за хумор. И така...беше забавно, защото никой не очакваше такъв "сценарий" - вместо с бъклица и дрян, младоженецът бе посрещнат с чаша студена вода, за да не му пресъхва устата, докато обещава  :P  (Как ли се е чувствала милата ми свекърва в този момент не знам, но моето момче се държа мъжки ).
Извинявам се за дългия пост, но исках да ти кажа, че най-важното е да си организираш нещата така, както на вас ви се иска. В такъв ден емоциите винаги са много красиви и празникът ви ще бъде наистина чудесен :) Успех!!   *THUMBS*

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница