Взимане на булката - 3 част

<< < (57/65) > >>

milenkata:
Трябва да сте в ритуалната минимум 10 мин. преди ритуала - демек към 15.30 най късно трябва да сте там. Колкото и близо да живееш трябва да тръгнете да излизате от вас най-късно към 15,15ч. - докато се разберете, докато се източите, докато слезете, докато се качите в колите, докато потеглите.... разправия е,да не говорим ако като слезете някой каже "хай ся по едно хоро" - още 5 минути губиш минимум. Демек от 15,10 трябва да си подготвена за излизане имаш няколко минути излизане и отделно от това пътя до ритуалната.

Според мен ако младоженецът дойде в 14,30, докато влезе, разбие вратата, купи те и тн... ще стане минимум 14,45. Да не говорим ако закъснее по някаква непредвидена причина. Това оставя времето за почерпка и закичване у вас в скромния половин час...

Мислиш ли че ще ти стигне? В крайна сметка ти си знаеш колко са ти гостите и колко време би ти отнело, но вярвай ми времето не се усеща и докато влезе младоженеца ще стане време да тръгвате (образно казано)

Според мен си остави едни 10-15 мин толеранс за всеки случай.   @}->--

При мен ритуала беше от 15,00ч. Фил го бях предвидила да дойде в 13,15 - 13,30. Той закъсня и дойде в 13.40. - съответно докато влезе и докато мине разправията - едвам ни стигна времето в 14,30 да тръгнем за ритуалната.....

vstambolska:
Трябва да седна и да го обмисля отново !  =]

Sisku:
milenkata, и аз ще се възползвам от твоите съвети, за които благодаря искрено  @}->--
Нашият ритуал също ще е в 15:40, vstambolska, и мисля, че наистина ще е по - добре да имаме повече време, че знае ли се... 14:00 часа ми се струва нормално като час :)

djosi:
Искам да питам тези които са ангажирали оркестър за извеждането. Колко пари ви поискаха?

MoonFairy:
На нас ни искат 150лв. Трима музиканти са и тоест по 50лв за всеки :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница