Взимане на булката - 3 част
Svetla_24:
Просто се договаряте с хотела, при нас младоженеца и кумовете тръгнаха от хотела, имаше и други гости, бяхме предупредили в апартамента на кумовете да има чаши, да занесат лед и ядки и така там са пили по едно :-) Хотелите са доста разбрани в такива случаи. Е разбира се ако има жива музика едва ли ще са съгласни :-) На нас не са ни искали допълнително пари, гостите в хотела се бяха настанили още в 11 часа сутринта. Все пак вземането ще е малко като време а и присъстват само най- близките роднини :-)
opice:
При нас все още не е ясно дали вземането ще бъде от апартамента на нашите или от хотел. Ако се спрем на хотел, ще е от апартамента в хотела, където ще ни бъде и самото празненство. :)
Виждала съм снимки от вземане от хотел. В повечето случаи няма жива музика и нещата са по-умерени. Но снимките от вземане на булка от хотел пък са страшно красиви, по-хубави отколкото от вземане на булката от апартамент в панелен блок например (това е мое лично мнение ;) )
Miele:
Ние сме решили взимането да стане от апартамента на нашите. На мен така ми е по-лично и сантиментално. Сега обмислям към колко часа да викна всички вкъщи. Правя някакви сметки и планове и всички ми казват да оставя повечко време за взимането на булката, че нали крадене, после да пийнем малко, после снимки и така. Ако може някоя вече минала през това да каже при тях как е била ще бъда много благодарна @}->-- Иначе съм решила, че татко ще ме извежда от вкъщи, ще ми се да бъде под звуците на "Ела се вие превива", но не си падаме по жива музика, ама както каза кума ще пуснем музика от колите :D
milenkata:
мила наистина си остави повечко време :) при нас гражданското беше в 15.00 ние в 14.30 трябваше да тръгнем. За време ми беше така - фризьор 9, грим 11, фото и видео 11, приятели -към 11.30-12.00 да са вкъщи, взимане от Фил - 13.15-13.30. Той закъсня така че по -добре че така го бях писала. Дойде към 13.40 и поне 15 -20 мин беше разправията, отделно ди предвиди време че не всички коли са на едно място, понякога има нямой запушен и тн... Ние 10-15 мин се мотахме с излизането чисто по непредвидени причини... Така че просто сметни времето :)
vstambolska:
Нашият подпис ще бъде в 15: 40 часа и си мислех някъде към 14:30 да дойдат да ме вземат , но не знам дали няма да е малко времето . Но пък има и друго , че живеем на не повече от 5-6 мин с кола от ритуалната зала ! =]
Навигация
[0] Списък на темите