Взимане на булката - 3 част
Feribotka:
Значи тъй като нашите снимки ще са преди всички ритуали, се чудя в колко да дойде да ме вземе за да имаме време за фотосесията. Гражданското ни е в 16:15 и си мислех да му кажа 13:00 да е вкъщи, за да можем да се помотаме половин-един час с взимането та към 14:00 най-късно да сме тръгнали, фотосесията още не съм я измислила къде ще е, но където и да е до към 15:30 - 16:00 трябва да сме приключили...час и половина някъде ми се струва достатъчно, а и фотографът така каза и така :) Та как ви се виждат тези часове, ще имаме достатъчно време за всичко?
mistarlupo:
Здравейте,
Някой да има по-пресни впечатления от музиканти в София за взимането на кумовете и булката? Първоначално си мислех да пускаме музика от кола/касетофон, но с оркестър ще е по-ефектно. Но не искам цигански...
Благодаря!
alexandrova_90:
Ние ще звъним.. не знам и аз кога, все отлагаме, а няма време на оркестър Зевзеци, те са млади хора, обличат се в народни носии и няма цигания *THUMBS*
Sisku:
Я, да раздвижа малк темата. Знаете ли от ляво или от дясно но мен трябва да застане младоженеъг, когато дойде при мен да ме вземат?
Cerise:
Не ми кайзвате, че и за това има поверие *crazy*
Навигация
[0] Списък на темите