Медицинско за граждански брак

<< < (4/42) > >>

veseto_87:
Цитат на: anna_karenina в април 19, 2012, 16:26:00

Да, много ме дразни, и 30 лв не искам да им давам на тях точно!
ИСка ми се да имаше нормални изследвания при нормални лекари. Можеше пак с едно ходене,но на реален и нормален лекар- личния..все пак за какво са ни и осигуровките иначе..

както и да е, не ми се задълбава, ще ходим в събота без желание, просто се налага...

*THUMBS*
Това е положението. И аз винаги съм искала да се боря срещи тези простотии, обче в момента нямам нито нерви, нито време да го правя!
Един месец важи медицинското.

emmmmmy:
Цитат на: veseto_87 в април 19, 2012, 14:57:31

Момичета, да напиша и тук за тези, които не са чели моята тема. След няколкодневно звънене по телефони на Пиротска 10, залата в Красно село и личната лекарка се оказа, че вече не искат бележка от психодиспансера, а Васерман и консултация с невролог, подчертавам невролог! И тъй като на никой не му е ясно как и по каква причина да се отиде при невролог, а и едва ли самият той (след около 30 лв. дадени за преглед, защото личната няма как да даде направления заради медицинско) знае точно какво да прави в случая получих и използвах   :P следната информация. На Пиротска 10, на етажа под този, където сме се записвали за граждански брак има медицински център "Санус". Там един чичко, уж лекар, прави всичко необходимо за скромнаат сума от 30 лв. за двамата. Пише, мрънка  бие печати на поразия. Цялата работа става за около половин час след като ви вземат кръв. Е с тази документация няма как да ви направят проблем в която и да е зала в София, защото както се сещате, всичко е затворен кръг. България, какво да се прави!
Работното време обаче е малко неудобно май, ама все някак трябва да се направят нещата.
Е, това е. Дано съм била полезна.
И пак казвам - това за София, за другите градове не знам как е!

весии, нали ти го написах това за долния етаж преди няколко дни, сигурно не си го видяла- щеше да си спестиз звъненето по телефони

irena_popova:
Привет ;) ето как стана при нас  медицинското ;)
Отидохме с готовите бланки при личната лекарка и тя ни ги попълни, оказа се, че преди това е трябвало да ни направят изследването за васерман, но ние неподготвени разбира се.
Отидохме до лабораторията в поликлиниката докато личната попълнваше бланките, взеха ни кръв, но резултатите ще станат утре и следобяд милото ще отиде да ги вземе.
Личната лекарка каза, че се прикрепят резултатите към медицинското, но аз ще отида в Събота да ми ги напише в самата бланка лично от нея, за да не си измислят нещо от ритуалната зала.
Попитах я за невролога и другите доктори, тя ми каза, че се праща само ако видимо се вижда, че има нужда от преглед или пък ние по желание решиме, че искаме да обиколим съответните доктори.
 Написани ги и удари печатите. За Васерман от лабораторията ни взеха по 13 лв.

veseto_87:
Еми, нещо съм се отвеяла. :)
Иренка, само да не ви върнат, защото от Пиротска 10 казаха, че е задължителен невролога и на нашите медицински си има място за заключение от него.

irena_popova:
Весе и на нашите медицински има заключение от невролог, но както вие така и ние не сме ходили при него на преглед ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница