Медицинско за граждански брак
yl:
Медицинския център на пиротска е ужасен според мен! И всичко е страшно фиктивно и измислено :( Като бяхме там през цялото време го следях от къде ще извади иглите поне - дали са нови, но ми става лошо и така и не го хванах - силно се надявам поне в това отношение да са изрядни. Не бих отишла там по друг повод, но наистина става най-лесно и бързо - без обикаляния и нерви по 100 кабинета.
veseto_87:
Хаха, ylith , това и аз го гледах. Спокойно, нови игли си вади! Че е мизерия - така е. Но може да се преглътне в името на спестени нерви!
anna_karenina:
ох, и аз се замислих за тези игли...Дано наистина да са нови, мен дори в частни клиники ме е страх...А кръвта от вената или от пръста се взима?
уф, трябваше май и ние при личния, щом там си има заключение от невролог...
irena_popova:
Ана както решите, но при личния, за да отидеш да ти напише медицинското трябва да имаш вече готови резулатати за Васеман. Аз за това утре сутрин ще мина да си взема медицинските.
Кръв се взима от вената.
yl:
На мен ми взеха от пръста - имам фобия от игли, пък и него го достраша, защото вената ми е много близо до сухожилието. На милото си му взеха от вената де - аз съм изключение явно :)
Навигация
[0] Списък на темите