Медицинско за граждански брак
veseto_87:
Товя, което си посочила, явно е някакво седалище или и аз не знам. Работното време, ако не се лъжа е от 8.30 или 9 до 17 или 17.30. Телефон не знам, аз звъннах на телефона в Дома за обреди на Пиротска 10, оттам ми дадоха информация. Довечера ще погледна на самите медицински дали няма някакъв телефон и ще пиша.
anna_karenina:
Не знам да се смея ли, да плача ли...
Този "медицински център" според мен е напълно фиктивен.
До тях не може да се стигне, освен през Дома за радостни обреди. Телефон в нета няма.
От там след дълго чакане ми дадоха- 9800560 е телефонът. Следа разговора, предаден 1:1, най-много с 1-2 думи отклонение.
Обадих се и ми се вдигна с троснато "Да!" (без представяне)
Аз: "Добър ден, медицинският център ли е?"
Той: "Чакай!"
(след чакане 2 мин, една жена)
Тя (още по-троснато) "Да!"
Аз: "Добър ден, медицинският център ли е?"
тя: "Да, кажете".
Аз: "Интересува ме дали тази събота работите за вадене на медицинско".
Тя "Офф, чакайте. (към Него (пак): момичето пита дали ....).
Той: "Ааало".
Аз: "Интересува ме дали тази събота работите за вадене на медицинско".
Той: "Емии...тази събота работна ли е?"
Аз: "Да, затова питам"
Той:"Еми щом е работна, що да не работим!"
Аз: "Чудесно. Какво е работното време?"
Той: "От 9 до 5".
Аз: :Добре, значи от 9 до 5, дочуване"
Той: "еее, вие не разчитайте...от 9 до 2."
Аз;"Добре, дочуване".
veseto_87:
И аз това казах. Всичко е затворен кръг. Ама какво да правим, май нямам едруг избор.
anna_karenina:
Цитат на: veseto_87 в април 19, 2012, 16:22:22
И аз това казах. Всичко е затворен кръг. Ама какво да правим, май нямам едруг избор.
Да, много ме дразни, и 30 лв не искам да им давам на тях точно!
ИСка ми се да имаше нормални изследвания при нормални лекари. Можеше пак с едно ходене,но на реален и нормален лекар- личния..все пак за какво са ни и осигуровките иначе..
както и да е, не ми се задълбава, ще ходим в събота без желание, просто се налага...
Mrs.™:
Нещо много съмнително ми звучи тази клиника :( Някой спомена, че и в Токуда/Торакс правят изследвания и издават медицинско, ако имате информация и цени, ще съм ви благодарна .
И още един въпрос - един месец ли е валидно медицинското ?
Навигация
[0] Списък на темите