Медицинско за граждански брак

<< < (2/42) > >>

veseto_87:
Момичета, да напиша и тук за тези, които не са чели моята тема. След няколкодневно звънене по телефони на Пиротска 10, залата в Красно село и личната лекарка се оказа, че вече не искат бележка от психодиспансера, а Васерман и консултация с невролог, подчертавам невролог! И тъй като на никой не му е ясно как и по каква причина да се отиде при невролог, а и едва ли самият той (след около 30 лв. дадени за преглед, защото личната няма как да даде направления заради медицинско) знае точно какво да прави в случая получих и използвах   :P следната информация. На Пиротска 10, на етажа под този, където сме се записвали за граждански брак има медицински център "Санус". Там един чичко, уж лекар, прави всичко необходимо за скромнаат сума от 30 лв. за двамата. Пише, мрънка  бие печати на поразия. Цялата работа става за около половин час след като ви вземат кръв. Е с тази документация няма как да ви направят проблем в която и да е зала в София, защото както се сещате, всичко е затворен кръг. България, какво да се прави!
Работното време обаче е малко неудобно май, ама все някак трябва да се направят нещата.
Е, това е. Дано съм била полезна.
И пак казвам - това за София, за другите градове не знам как е!

sunbunni:
Може ли печатите да се вземат от Пиротска, а кръв да ми вземе една позната? Обещала ми е да ми пръсне упойка, затова  :werewolf:

veseto_87:
Там правят всичко накуп. Няма как да ти сложат печати без да са направили изследването там. При тях си имат и бланково медицинско с тяхното си име. Не ви е нужно вие да си носите бланки, само двете лични карти.

sunbunni:
Значи няма да е там  :angry:

anna_karenina:
Ох, знаех си,че накрая пак до Пиротска трябва да се ходи...

Веси, това ли е http://www.sanus2000.com/

Друго не намерих, а тези пише че са на ул. Г.Софийски.

Имаш ли актуален телефон- не ми вдигат на посочения в сайта  02/ 922 52 75

Искам да знам работното време- тази събота е работна- дали можем да отидем.

мерси много за помощта, голям въпрос излезе този...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница